FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

VIDEO: SPANIA, ARPIL 2014


Trykk på tannhjulet og se filmen i 1080HD for best kvalitet! 

La sammen en liten video fra turen til Spania. Hadde egentlig en god del flere filmer, men imovie vil ikke helt samarbeide med meg om dagen. Så da ble resultatet som det ble - ikke helt som jeg hadde håpet på, men en video ble det uansett. 

Hva syntes du om videoen? 2 kommentarer

Spania IDa var jeg hjemme fra en toppers tur til Spania, og turen gikk virkelig over all forventning! Til tross for at jeg ble syk, bare halveis ut i oppholdet, men så er jeg den som ALLTID blir syk på ferie. Heldigvis stoppet ikke det meg fra å oppleve alt det fine landet hadde å by på. I Barcelona var vi på tour med en turistbuss, vi var skikkelig fotballsupportere og kjøpte barca drakt for så å dra på fotballpub, testet ut utelivet, overnattet på det vi fort fant ut av at ikke var et hotel, spiste på fine resturanter, sov lite, opplevde masse. Ja, listen er lang men en ting er sikkert, og det er at turen har vært utrolig bra! 

Det kommer flere bilder og en liten video når den er ferdig. Håper dere har hatt en kjempe fin påske, enten hjemme, på fjellet, i utlandet eller hvor som helst! 
I morgen er det tilbake til hverdagen og bare immunforsvaret velger å være på min side!  ... Ingen kommentarer

STILLE FØR STORMEN


Brynene er fikset, håret er klippet.


Jeg har ene og alene reist fra Kristiansand og kommet med trygt frem til hotellet i Oslo. Nå skal jeg rett og slett ligge rett ut i denne fantastisk deilige hotellsengen, og ta en tidlig kveld.


Siden jeg må opp før fire er det ikke lenge før jeg legger meg til for kvelden. Akkurat nå har jeg aldri lyst å forlate denne sengen og det fine hotellrommet, men skal bli deilig å komme ned til varmen nå kjenner jeg!

Håper dere får ei fin påske, så skal jeg prøve å slenge inn noen bilder og litt oppdatering fra Spania underveis!3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015

VANESSA ANDERSEN


+ Legg meg til som venn

TRANSLATER


KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits