FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

NEW DRESS

Tilbringte pausen på jobb i dag til å gjøre litt forskjellig ærender. Da jeg så jeg fortsatt hadde litt tid igjen, så bestemte jeg meg for å dra og prøve en kjole jeg hadde kommet over på lørdag. I stede for å prøve kjolen som jeg skulle - ble jeg stående og snakke med tanta mi frem til pause var over. Så da jeg var ferdig på jobb dro jeg for å prøve kjolen, og endte opp med å kjøpe både den på bilde over OG akkurat samme i sort. Mest fordi jeg ikke klarte å bestemme meg, men også fordi prisen var skremmende lav. 99kr kostet kjolen og den er forresten fra hennes. 


Er ikke helt sesong for denne type kjole nå, men med tanke på at jeg reiser til varmere strøk til helgen og at det nærmer seg sommer. Så var det ikke noe spørsmål om jeg skulle kjøpe de eller ikke! Gleder meg til å få brukt denne fremover!

Håper dere har hatt en fin dag, og ønsker dere en fin uke videre!4 kommentarer

SQUARS

Første dag tilbake på jobb og jeg måtte unne meg en liten tur på senteret før jeg dro hjem. Kom helt tilfeldig over denne genseren fra bik bok. Ikke bare det, men den var på salg! Da var det ikke tvil om hva jeg skulle gjøre.

Er kjempe fornøyd med genseren!
Kjøpte også en kjole, en veske og litt andre småting.

Nå går snart turen videre til byen hvor jeg, Maren og Malene skal på kino, for å se den nye filmen med Leonardio Dicaprio! Har store forventinger til filmen, så håper den lever opp til forventningene.
Ønsker dere en fin fredagskveld og en fantastisk flott helg!... Én kommentar

SOMETHING NEW

Jeg vet at den siste personen jeg burde bruke penger på, på denne tiden av året, er meg selv. Med julegaver som skal kjøpes og ting som skal ordnes har jeg egentlig ikke råd til å gå rundt å unne med alt dette som jeg unner meg. Alikevel klarer jeg å komme hjem med noe til meg selv hver gang jeg drar på juleshopping. 

På onsdag klarte jeg å falle i en felle som jeg hadde lovt meg selv å falle i. Dere vet sikker hva jeg snakker om når jeg nevner alle disse engelsktalenede personene, som står på kjøpesenterene og skal overtale deg til å bare prøve den ene krølltangen, den ene håndkremen som skal gi deg magiske hender eller den ene shampooen som på magisk hvis skal få håret til å vokse fortere? 
Vel jeg falt i denne fellen på onsdag, som sagt. Litt sent ute til jobb og jeg blir stoppet av en som skal ha meg til å prøve en krølltang. Litt stresset svarer jeg "I´m late for work, so I don´t have the time right now". Ikke overraskende svarer han "But I only need two minutes!". To minutter ble til syv, og syv minutter senere sto jeg med en ny rettetang i enda en bærepose. Nå har jeg faktisk teste ut denne rettetangen og jeg kan med hånda på hjerte si at det er en av de bedre jeg har hatt. Faktisk bedre en de to ghd rettetangene som jeg har hatt, men som har død ut fortere enn jeg har klart å holde følge. 
Fikk også med dette serumet "som en liten gave", som de nok sikkert gir til alle uansett. 


Ellers har jeg gått til innkjøp av to nye kjoler og litt sommertøy. Ja, sommertøy! Om fire dager sitter jeg på flyet på vei ned til varmen, og da blir alt av fleecegensere, vinterjakker og vintersko lagt igjen hjemme. Det er ikke en vond tanke det! 

Håper dere får en fin dag, og at dere er litt flinkere med juleshoppingen en meg!... Ingen kommentarer

NEW JACKET


ENDELIG! Endelig har new yorker åpnet i Kritiansand også. På fredag tok jeg turen innom for å se på det nyåpnede butikken og fikk med meg denne jakken og en utrolig stilig bukse. Må ærlig innrømme at jeg ble en smule skuffet over utvalget av klær som var i butikken. Har alltid handlet mye når jeg har vært innom andre new yorker butikker i andre byer, men ble litt skuffet over utvalget av klær. Nå var jeg bare en snar tur innom, men kommer nok til å ta turen innom der i senere tid også. 

Håper dere har hatt en fin dag og at dere får en fortsatt fin uke! 3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015

VANESSA ANDERSEN


+ Legg meg til som venn

TRANSLATER


KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits