FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

ET TILBAKEBLIKK


Nå er jeg hjemme i Norge. Halve oppholdet mitt i Danmark er over og nå lader jeg batteriene til et nytt halvår. Jeg utrolig glad for opplevelsene jeg har fått der nede, både gode og utfordrene opplevelser. Nå ser jeg frem til hva det neste året starter. 
Men før den tid skal jeg nyte tiden hjemme med venner og familie!

Håper dere hadde en fin julefeiring i går og at dere får en fin romjulstid!  ... Ingen kommentarer

LA SANTA UTEN SOL


Det er nå en uke siden vi kom hjem fra dette treningsparadiset. Selvom vi alle var og ble veldig, VELDIG, skuffet over været så var det en tur jeg ikke glemmer med det første. Solen skinte til sammen rundt 5-6 timer på den uken vi var der. Ellers var det meldt orkan siste dagen da vi skulle reise, og allerede da vi satt ute siste kvelden merket vi hvordan bølgene ble noen meter høyere, det var plutselig bølger i bassenget som til vanlig er helt stille og vinden var både kald, sur og gjorde det som skulel bli en koselig siste kveld litt surere. 

Men i løpet av uken har vi hatt tre linjetreninger, for min del håndball, vi har vært på disko ISI-style, slikket minimalt med sol ved bassengkanten, jeg og Caroline snek oss unna undervisning siste dag for å nyte tiden i wellness og koble litt ut, vi har fått god mat, dårlig mat, lagd god mat, lag mislykket mat, jeg har trynt på sykkel, kjørt med to tyskere, hatt mini triathlon, hatt konkurranser gjennom hele uken, hatt MGP. Ja listen er lang. Men som vanlig syntes jeg det er hyggeligere å dele bilder med dere.
Så here you go


Før mini-tri hvor vi faktisk hadde sol i en stund. Fantastisk deilig. 


Vi var på sykkeltur. Syklet til en strand som hadde vært idylisk om solen bare ville vært på vår siden. Men med motvind og regn ble det en kort tur før vi vendte snuten tilbake til hotellet. For min del endte det med knall og fall og jeg fikk skyss av to tyskere resten av veien. 10 points a la moah!


Små glimt fra område vi bodde på.


My partner in crime                                                                                                           Stine som feirer løpet vi aldri løp.Jeg har flere filmer enn jeg har bilder, så jeg kommer til å legge ut en video fra turen. Holder på å redigere den nå, så følg med. Forhåpentligvis kommer den snart! 

Inntil videre vil jeg ønske dere en god helg, alle sammen! ... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits