FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

CLUB LA SANTA


Så kjenner jeg reisefeberen sniker seg på, og om tre dager setter jeg og resten av høyskolen kursen mot Lanzarote. Mer presist Club La Santa. 
Satt og surfet litt på yotube og kom over denne videoen, og om jeg ikke gledet meg spesielt mye før så gleder jeg meg ihvertfall nå. Ber bare til værgudene om at været også er på vår side, noe det har en tendens til å være når vi er på utflukter. Så håper at vi også kan få fint vær denne gangen!

Ellers gleder jeg meg til å vise bilder og videoer når vi er tilbake, men nå er det nok på tide å finne frem alt sportstøyet jeg eier og pakke det ned. Men før den tid drar vi for å spille kamp i kveld, og satser på at vi kan få en to nye poeng. Hadde smakt godt rett før turen!

Vi snakkes, blogges eller hva mann sier! ... Ingen kommentarer

Demoner og engler

Så var det tid for månedens fest på lørdag. Hver måned har vi temafester, hvor det alltid er en familie gruppe som står for festen. I går var temaet engler og demoner, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke var super gira på temaet, men ble veldig positivt overrasket. 
Tenker jeg for det meste deler bilder, ettersom jeg holder på å falle i søvn her jeg sitter. Jeg var da som sagt demon, samme var Carina(til venstre). Beste utkledning skulle også kåres blant jentene og guttene. Da de ropte mitt navn sto jeg først bare og klappet og skjønte ikke helt at jeg så dum ut der jeg sto og klappet for meg selv. Men jeg vant da beste utkledning, og var ganske fornøyd med pokal og alt som følte med i premie. 

Ellers pleier vi også og ha aktiviteter inne festen, og i går skulle hver familie gruppe lage en musikkvideo. Hvor det også var visse krav vi skulle utfylle.

Vi valgte da å lage musikkvideo til sangen, Classic av MKTO. Jeg var da en mannlig sanger, en veldig kjekk en vell og merke. Videoen skal dere selvfølgelig også få se. Selv følte vi alle at resultatet skulle bli bedre enn det ble, men alt kan ikke alltid gå som planlagt. 
 

Ellers har vi i den siste uken gjort mye forskjellig. 

Vi har blant annet vært i Tyskland med håndball linjen.

Vi fikk både sett Flensburg spille kamp, snakket med Landin, shoppet på grensen og kjørt noen lange timer i buss med gode folk. En koselig tur som endte tilbake på skolen rett over ett om natten. 

På Torsdag var det ny Tiki-Taka torsdag og denne gangen skulle vi male. En veldig gøy og spennende dag var det, og det å være kreative fikk vi alle øvd oss litt mere på. Ellers har vi vært ute på byen noen ganger, og kveldene har vært veldig vellykket hver gang. Merker hvor glad jeg er i denne fantastiske gjengen jeg går på skole med! Her eret lite bildedryss fra byturene og litt andre bilder fra dagene her på skolen, 
Guttene var svært gira på å få noen krøller, og resultatet ble utrolig nok også godkjent!

Her er da den fantastiske gjengen jeg bor sammen med for tiden. Bilde er fra gjensynsfesten vi hadde sist måned. 

Nå har jeg prøvd å bli ferdig med dette innlegget siden i går, men er alltid ett eller annet som popper opp så jeg ikke får postet det. Men nå, nå sier jeg meg ferdig og satser på at jeg heller kan blir bedre til å oppdatere fremover. Skal prøve å få til minst et innlegg hver uke, så det ikke blir så rotete som nå. For det er så mye jeg vil fortelle og så mye jeg vil vise, men vet ikke hvor jeg skal starte.

Avslutter med å ønske dere en fin uke og håper dere har hatt en fin dag! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits