FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

VIDEO: LIVET I IKAST II

Sett på 720p får best kvalitet!

Jeg har skrevet en del innlegg også, men er alltid ett eller annet som gjør at jeg ikke rekker å publisere de. Om 45 min skal jeg være på trening, så tenke jeg kunne dele denne videoen før jeg flyr avgårde. 

Ellers har dagen i dag gått til rengjøring av værelset, som vi gjør hver tirsdag, før det var håndballtrening. Som sagt skal jeg på håndballtrening om 45min med klubblaget før jeg har planer om å bare slappe helt av. Noe jeg virkelig ser frem til! 

Ønsker dere alle en fin uke! ... Ingen kommentarer

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

Det blir en stund mellom hver gang jeg får oppdatert her, men det handler om at det skjer mye ift til skolen, håndball i klubb og alt det sosiale som skjer på skolen. Så nå skal jeg prøve å komme med en liten oppsummering fra hva hverdagen har inneholdt siden sist. 


(litt uklart bilde, men screenshot fungerer som regel ikke så godt)
Helgen jeg kom tilbake spilt vi vår første hjemmekamp, som desverre endte med tap og det var virkelig et surt tapt. Spesielt kjedelig å se kampen fra benken som jeg så og si har gjort siden jeg kom, men på lørdag nå i helgen spilte vi vår andre hjemmekamp. Som endte i seier. Vi liker å tro at alle gode ting er tre, så da vi hadde tapt de to første var vi alle innstilt på at nå trengte vi å dra hjem to poeng. 


Vi bestemte oss for å feire vår første seier. Vel det endte med at vi var to fra laget som dro ut, pluss tre andre jenter fra høyskolen. En koselig bytur var det, og både jeg om min roomie var først i seng da klokken viste 05:30. Men det var absolutt verdt det, for det var ekstremt koselig med en jentetur på byen! Missforstå meg rett. Jeg forguder når så og si alle fra høyskolen drar ut samlet, men på lørdag var det veldig koselig med litt jenteprat og det å kunne kose seg bare oss jenter. Men før alt dette så dro vi på Ollerup stevne sist mandag morgen og frem til tirsdag aften. Jeg har ikke allverdens med bilder derfra, men har satt sammen enda en liten film med litt forskjellige klipp. Hvor det også en noen klipp fra nettopp Ollerup. Vel vi hadde forskjellige skolelag innenfor idrettene volleyball og fotball. Utenom det hadde vi forskjellige workshop som vi skulle delta på. Alt fra golf, zumba og pilates til klatring, rytmisk gymnastik og listen bare fortsetter. Jeg ble en del av heiagjengen under hele stevne og fikk ikke vært på noe(pga mitt kne), men gøy var det! 

Denne uken har flere på skolen startet med noe vi kaller Grænseprosjekt. Hvor det rett og slett handler om at vi skal utfordre grenser, fobier eller frykter. Alle velger selv hva de vil gjør, hvor lenge og hvordan. 

Caroline er allerede i gang og skal være blind i fire døgn. Hun startet i går, så frem til torsdag skal hun gå slik som dette. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke hadde klart det ettersom jeg ikke takler mørket. Det er også det mitt grenseprosjekt går ut på. Jeg skal gå gjennom en kålsvart kalkgruve uten lys, uten kommunikasjon og kun følge en tråd for å finne veien ut. Nettopp fordi jeg ikke takler verken mørke eller trange rom og tunneler. Så dette blir spennende. Alt skal dokumenteres med go pro kamera, så mulig jeg laster den opp her. 

Inntil videre; vi snakkes! ... Ingen kommentarer

BORTE BRA, HJEMME BEST

Åå, så godt det var å komme hjem igjen! 

På mandag sto jeg opp tidlig og fløy hjem til Norge. Først og fremst for å få sjekket kneet mitt, som bare ikke fungerer for tiden, men også for å tilbringe litt tid hjemme. 
Jeg skal si dere at de små tingene som å se norsk tv, ligge i sin egen seng, norsk mat, få se alle her hjemme igjen. Det. Det var faktisk mye herligere enn jeg trodde det ville bli, og jeg tror jeg enda ikke helt har forstått at jeg faktisk er hjemme.

Jeg har fortsatt tre dager til hjemme før jeg drar tilbake til Danmark.
Siden sist har vi spilt vår første seriekamp som endte med et firemåls tap mot Aabybro(Aalborg) som lå i toppen av serien sist sesong. Vi hadde gode muligheter til å vinne kampen, og spilte gjevnt frem til stillingen sto 21-21, men derfra rotet vi det til og stillingen ble 24-28 i deres favør. Pga min kneskade(som jeg prøver å få styr på) har ikke jeg kunnet være med så veldig mye.

Jeg har spilt noen få minutter av en treningskamp og vært med på håndballtreninger, men akkurat nå har det bare sagt stopp. Med så store smerter er det vanskelig å få til noe. Selv det å gå i trapper er vondt, så merker det tynger litt på humøret. Derfor syntes jeg det var veldig godt å komme hjem og bli litt skjemt bort. Hvor jeg kan ligge på sofaen og kjenne at nå, nå skal jeg ta det litt mer med ro. Sette ting litt på pause og nyte tiden hjemme så batteriene er ladet opp og klare til noen flere måneder i Danmark. 

Håper dere har det fint! Ønsker dere en fin uke videre! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits