FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

ISI I SKOVEN

Hver torsdag har vi noe vi kaller Tiki - Taka - Torsdag. Hvor vi gjøre noe forskjellig hver uke. I går var vi ute på skogstur, ellers skogstur og skogstur. Kan ikke kalle skogen her for slik skog vi har i Norge, men koselig var det.Først skulle vi gå 4km før vi kom til et Rovfuglshow. Greit nok tenkte jeg, som i tillegg er livredd for fugler. Det å ha ørner og ugler fly rundt rett over hode på en var en smule uten for min komfortsone. Men mannen som drev dette stedet var svært dyktig har har oppdratt alle disse fuglene fra de var bittesmå. Noe enn kunne se også. Utrolig hvilken kontroll og tilitt han hadde til disse fuglene og motsatt. 

Bilder har jeg også, en hel haug faktisk, og det er jo alltid gøyere med bilder enn å lese. Så her er en god del bilder fra gårdsdagen.

Smukke Carina og Caroline. Min digge roomie, Katrine!


Jonas søker god kjemi! 


Denne var stor, og da mener jeg STOR! En gigantisk ørn som jeg med glede holdt meg godt unna. 

Til tross for min stor fugleskrekk så holdt jeg faktisk en UGLE! JEG holdt en ugle, som faktisk var fantastisk skjønn. 

Jepp dette beskriver mer enn godt hvordan mitt forhold er til fugler. 


Men etter litt bondigtime fikk vi det ganske greit, Ulla og meg. For en periode i hvertfall. 

Etter fuglesshowet var det ut å vandre de siste 6-7km før turen gikk hjem. En koselig dag alt i alt og nå er jeg en god smule klar for helg! I morgen er det fest på skolen, og da kjører vi toga all the way. Noe jeg tror kan bli, ja.. en smule interessant. 

Ønsker dere en god helg alle sammen! ... Én kommentar

LIVET I IKAST I


En liten smakebit på noe av det vi har bedrevet tiden med her, den første tiden. Flere videoer og bilder kommer! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits