FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

VIDEO: ÅRET I IKAST

LA SANTA VAR GULL!

Alle disse filmene over var fra efteråret, altså høsten 2014. Når jeg nå ser på hvor mange filmer jeg har fra høsten ift våren er det nesten trist. Kameraet lå bare å støvet i seks måneder omtrent. Men efteråret syntes jeg personlig også var det beste, selvom foråret,våren, også var knakende fantastisk!!

Så her er den ene og eneste filmen jeg har snekret sammen fra våren 2015

Herlighet, jeg savner det!!... Ingen kommentarer

BORTE BEST, HJEMME BEST

Så var jeg hjemme igjen, etter en fantastisk fin uke i Danmark. 

Jeg kom meg ihvertfall med flyet etter at jeg klarer å prestere å sette meg på feil sete, ikke bare sånn blande mellom a og b. Nei, men jeg kommer inn, setter meg på det første setet(altså nr1, jeg hadde sete nr8). Tenker ikke over det, plugger i øreproppene så går vel samtalene mellom meg og flyvertinnen noe i denne duren:
Flyvertinnen: "unnskyld, hvilket sete har du?"
Meg: " ehm, 8A.."
Flyvertinnen: "da må du kanskje sette deg på 8a"
Meg: "ehm.. hvilket nummer er dette?"
Flyvertinnen: " det er 1a"
Litt flau finner jeg sete mitt og flyturene gikk helt fantastisk fra da.

Jeg var og besøkte Carina, fikk også treffe Caroline, Jonas og Thomas. Gikk på skole med alle fire, så var koselige å se dem alle igjen. Ikke minst å kunne gi de alle en god lang klem. Herlighet så mye jeg har savnet dem i min hverdag!

Jeg har en god del bilder og videor fra turen, så planen er og få lagd en liten video og dele noen av bildene med dere. 
Her er noen av glimtene fra uken som var

Sykkeltur rundt i Middelfart
Ble en del bildet her ja, men klarte ikke velge kun noen få. Da jeg egentlig bare vil dele alle. Vi brukte store deler av dagen på sykkel og til fots, gjennom skoger, parker, nede ved sjøen og en liten bytur. Fantastisk deilig dag.

Ellers var vi også en liten tur nede i byen på lørdag, hvor vi feiret ett års vennskap. Vi tok noen drinker før vi syklet hjem igjen og hoppet til køys. 

Resten av bildene kommer ved et annet tidspunkt, og mulig blir det en liten video. 

Håper dere har hatt en fin uke og så vil jeg også ønske dere en fortsatt fin dag og en fin uke! ... Ingen kommentarer

TRIVES BEST SOM NORSK I DANMARK


Jeg stresser litt rundt her for å prøve og rekke alt jeg skal. Om to og en halv time må jeg være på flyplassen, så går turen til København. Blir en kort tur innon København før jeg drar videre til Middelfart, for å besøke Carina. Men først må jeg få fortgang i alt jeg skal rekke nå så venter både Jonas og Caroline i København. Herlighet som jeg gleder meg til å se de to igjen!!

Jeg har også svart på noen av spørsmålene fra forrige innlegg og noen som har gått igjen litt på bloggen, og de kommer faktisk på video. Utrolig kleint, men skal prøve å få laste den opp før jeg drar! 

Så gjennstår det bare å ønske dere en fin uke, og hei, det er godtvær på Sørlandet nå! Det liår vi! 
Nyt solsteken!... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits