FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

FRILUFTSTUR

På mandag våknet jeg med verdens mest negative holdning fordi vi skulle på friluftstur. Til tross for at sola skinte og det så ann til å bli fint vær hele turen var jeg innstilt på at dette. Dette verken liker jeg eller foretrekker jeg å være med på, men sannheten er at jeg egentlig elsker å være ute i naturen. Tror bare det var tanken på å skulle sykle langt hver dag og sove i telt og ikke få dusjet ordentlig som var litt sterk. Så i går var det helt himmelsk å komme hjem, dusje og sove i den knirkende senga. Plutselig var den lyden ikke så irriterende alikevel! 

Mandagen startet med at vi ble kjørt med buss i over en time hvor vi ble satt av. Midt i ødemarken før vi ble overlevert en sykkel, en lås og et kart. Så måtte vi selv legge ut på tur i våre familiegrupper og finne frem til punktet vi skulle møtes på. Til at jeg hater å sykle langt måtte det selvfølgelig skje at vi syklet feil, var innom en hundeløype i over en time, syklet ti kilometer mer enn de andre og kom først frem da alle gruppene hadde slappet av i over en time. 

Men med noen gode klemmer og med mål i siktet var smilet på plass igjen. 


En liten halvtime sykling etter en velfortjent pause nådde vi plassen vi skulle sovet, og jeg har aldri vært så glad for å se tømmerstokker stablet opp, formet som et shelter. Eller vært så glad for å legge meg inn i et telt. Med allsang rundt bålet og koselig solnedgang ble slutten på denne dagen veldig fin. 


En litt sliten Caroline på bilde til venstre. Mandag var nok den dagen som var lettest å takle, men lite visste vi om hvor vondt vi kom til å få i både kropp og sjel på tirsdag og onsdag. 

Tirsdag var dagen hvor jeg var for trøtt, sliten og negativ til å i det hele tatt ville ta noen bilder. Vi syklet langt og vinden var heller ikke helt på vår side, så det ble noen tunge timer på sykkel med en fu som ikke var så mye å skryte av. Det var også dagen hvor jeg kjente at kneet mitt virkelig ikke er så godt som jeg først har valgt å tro. Men jeg fullførte og da vi kom inn i tidenes skumleste skog, hvor vi skulle sove, var jeg faktisk glad. Vi fikk tilgang til dusj, toalett og en liten stue vi kunne lade mobiler og varme oss litt. Vi ble sittende oppe en god stund før vi måtte psyke oss opp for å dra tilbake til leirplassen. Det var blitt såpass mørkt at vi bokstavelig talt ikke kunne se noen ting. Dyr var det også på plassen så den minste lyd ga oss alle en rakett i baken som fikk oss til å løpe så fort vi kunne tilbake. 

Idyllisk plass når solen først skinner! 

Onsdag var kneet mitt såpass dårlig at jeg ble kjørt de siste kilometerene til et herlig sted, Klitmøller, hvor vi skulle tilbringe de to siste dagene. 

God sandwich fra Kylling og Co var akkurat det mange var glade for å få. Tankene på at vi nå kunne legge fra oss syklene tror jeg det var mange som var glade for! Så etter å ha slått opp telt, kjøpt en is og funnet oss til rette var det godt å få servert både noe godt å drikke og deilig grillmat. 

Torsdag var den desidert beste dagen hvor vi skulle HJEM! Ikke bare det men vi var nede og fikk et tre timers kurs i surfing. Perfekt vær og rett og slett helt idyllisk!

En fantastisk tur i bunn og grunn! Med tanken på at det har regnet hver dag siden vi kom så var det som å vinne i lotto når det ikke regnet en dag på hele turen! Så jeg takker værgudene for det og sier takk for turen! 

Nå står treningshelg for tur sammen med FC Midtjylland, som er klubben jeg spiller for her nede. Håper dere alle får en fin helg! ... Ingen kommentarer

STARTEN

Hei!

Nå er det jo en god stund siden jeg først flyttet ned til Danmark, men vi har gjort så mye hver dag hele tiden at jeg først nå har hatt tid til å sette meg ned og prøve å oppdatere litt - med hva som har skjedd i det siste. 


Turen ned gikk veldig greit sett bort ifra at vi klarte å miste Tesho sin sykkel av bilen i 110km/t. Heldigvis gikk det godt for seg, både med bilene bak og Tesh sin sykkel, som fikk noen få skrammer. I tillegg klarte vi å kjøe litt feil takket være en GPS som ikke var helt oppdatert, men til slutt fant vi frem. Etter en lang dag på reise brukte vi dagen til å slappe godt av før vi sto opp og dagen etter, fikk en god styrkeøkt og prøvde å bli litt kjent i området. 

Skolestart på lørdag og fra og med lørdag gikk dagen ganske fort. Allerede etter en uke følte vi alle at vi hadde vært her i flere uker. Alle kommer godt overens, lærerne, skolen, området, elevene. Jeg har ingenting å klage over og jeg må ærlig inrømme at jeg ikke angrer et sekund på at jeg valgte å reise ned. 

Ellers var første uke en uke hvor vi gjorde mye sosialt, trente en del og hadde det rett og slett helt topp. Vi har vært på sykkeltur rundt i byen, vi har vært på utflukt, jeg har vært og trent med FCM som er klubben jeg skal spille for her nede, vi har hatt den første festen på skolen og lista er lang. Jeg skal prøve å ikke skrive så mye, men heller vise en del bilder. For jeg har både mye og fortelle og mange bilder å vise, men tror nok det er gøyere å se bilder enn å lese en lang novelle(som dette nok blir uansett).

Tiki Taka - torsdag. Hvor vi dro til Silkeborg med buss, hadde forskjellige aktiviteter og konkurranser før vi fikk litt fritid. Så da ble det en liten bytur med et lite cafébesøk. 


Første skolefest. Temaet var barnebursdag og må si at det er lenge siden jeg har ledd så mye. En vellykket første fest med mange morsomme leker, underholdning og koselige folk! 

Superliga kamp med en god gjeng fra skolen. Til tross for mye regn var det veldig koselig.. å komme tilbake til skolen. Nei, vi hadde det gøy på kamp også men diskuterte litt om det var verd å kjøre over en time, stå ute i regnet uten tak og uten at det ble ett eneste mål i kampen. 

På lørdag var jeg også med disse to flotte jentene en tur til Århus. Vi fikk alle shoppet en god del, kanskje brukt en god del mer enn vi hadde planlagt også. 

Vi har gjort så mye mer enn dette også, men er veldig vanskelig å prøve og få med alt det gøye vi har gjort på tre uker presset inn i ett innlegg. Så jeg kommer blant annet til å lage et innlegg fra friluftsturen vi var på denne uken, i tillegg holder jeg på med en liten video med litt forskjellige klipp fra skolen og utflukter. 

Håper dere alle har det fint! Plutselig så hører dere fra meg igjen. Inntil videre
GOD HELG! ... Ingen kommentarer

DEN SISTE TIDEN

I dag starter jeg med å pakke ned store deler av livet mitt for ett år. Jeg prøver å drøye det så lenge som mulig, for det har enda ikke helt gått opp for meg at på torsdag morgen så drar jeg fra Kristiansand. Jeg flytter til Danmark for ett år og kjenner jeg gru-gleder meg litt, men håper og tror det vil bli ett veldig bra år. Så jeg prøver å nyte de siste dagene hjemme og få sagt hade til så mange som mulig før jeg sier takk og farvel for meg en liten stund. 

Bloggen blir med til Danmark og jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan. Kameraene blir også med så blir nok både bilder og filmer, så dere blir ikke kvitt meg så lett. 

I stede for å skrive hva jeg har gjort den siste tiden tenkte jeg at jeg heller kunne dele noen bilder med dere. 

Forrige helg var jeg i 70års bursdag til bestemor hvor vi like godt slo sammen tre bursdager i en smekk. Bestemor, bestefar og min bror Finn som alle fyller år i juli.

Sommer på torvet har vært en slager og nesten et must på torsdagene i sommer. Veldig koselig!

Skal se om jeg kan komme med en oppsummering fra sommeren en dag, men akkurat nå har jeg tøy som skal vaskes, ting som skal pakkes og venner som trenger en ekstra dose med tid og klemmer! 
Håper dere nyter den siste tiden som er igjen av sommeren og at dere har hatt en fin sommer!  ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits