FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

POP A QUESTION

God morgen!

Jeg har tenkt til å svare på noen av spørsmålene som er kommet på bloggen. Noen av dem er fra en liten spørsmålsrunde som jeg aldri fikk svart på og noen spørsmål er stilit litt her og der. Så jeg svarer på det som er relevant ettersom noen av spørsmålene også er over ett år gamle.
Som om det er noe dere lurer på så fyr løs. Enten det er spørsmål om året i Danmark, musikksmak eller om jeg har kosedyr i senga. 

Håper eller dere får en fin dag, min flaks at det er dårlig vær den ene dagen jeg har fri! 3 kommentarer

URBAN DECAY


Endelig kan jeg si meg som en av gjengen. Altså urban decay gjengen! Jeg har alltid siklet litt eller flere av urban decay sine paletter og når jeg da i tillegg kunne bestille med rabatt fra Kicks. Ja så tok det ikke så lang tid å bestemme seg. 
Men typisk min flaks så kommer det ut et helt nytt palett rett etter jeg har bestilt, men det får komme på min neste ønske liste. 


Jeg bestilte Urban Decay Naked 2 palette


Mens jeg var i danmark var det alltid en liten tradisjon å løpe opp til Carina eller Caroline for en siste touch. Nemlig øyenskygge. De hadde også begge øyensygge fra Urban Decay, så jeg ble forelsket i fargene på dette pallettet. 
I tillegg bestilte jeg hjem to koster så jeg har et litt større utvalgt av koster å bruke. Begge kostene er fra Kicks sin egen kolleksjon og heter som det står på kosene Blending brusk og smokey eye brush. 

Så nå skal jeg øve, øve og øve. Så håper jeg en dag at jeg kan eksprimentere uten å sitte å følge youtube-videoer trinn for trinn. Det får tiden vise.
En ting er sikkert - jeg er overlykkelig over denne lille godsaken!... Ingen kommentarer

FERSKPRESSET JUICE OG SOMMERSTEK


Når sola steiker som den gjør så er det utrolig kjipt å skulle tilbringe flere timer inne på jobb, så derfor utnytter jeg tiden før jobb til å svette litt i sola. 
Ferskpresset juice, en god bok og god sommermusikk. Nei, det er ikke feil! 

To dager med jobbing så kan jeg utnytte sola til det fulle, og må si jeg ser frem til det!

☆ Nyt dagen og sola2 kommentarer

Som et sliten symfoni av minner som ble søt musikk

God morgen!

Jeg har plan om at denne bloggingen en gang skal opp å gå igjen. Jeg har allerede skrevet en del innlegg som har blitt liggene fordi jeg aldri får gjort dem helt ferdig.
Blant annet holder jeg på med et litt lengre innlegg om det siste året i Danmark, men jeg har så mye jeg vil skrive, dele og så mange bilder jeg vil vise, så mange videoer. 20juni var året slutt og rett over midnatt 21 juni satt jeg føttene mine på norsk jord etter flere tårer på turen hjem, men skal ikke skrive for mye om det. For som sagt så kommer det i ett annet innlegg. 


Ville egentlig bare gi et aldri så lite livstegn på denne bloggen som har levd sitt eget liv det siste året. 

Ellers har jeg fått helt dilla på denne sangen av Alejandro, får skikkelig sommerfølelse av den herlige sørlandsdialekta!


Håper eller at dere nyter sommerferien, i Norge eller i utlandet! Om noen timer suser jeg av gårde på jobb, så vil bare ønske dere en fin dag og en fortsatt godt sommer!
Plutselig hører dere fra meg igjen♡3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits