FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

MODEL LAB - MODELL FOR EN DAG IIHer er da resten av bildene fra i går. Tok langt flere enn dette, men disse var de jeg ble mest fornøyd med. I tillegg valgte vi å gå for to av gruppebildene, rett og slett fordi vi ikke klarte å se på de andre bildene uten å brase ut i latter. 

Dette var en gøy, spennede og nye opplevelse. Vil virkelig anbefale dere som får muligheten til å ta den, for er jo ikke så altfor mye å tape på det. Jeg tror jeg hadde gjort det igjen om jeg hadde fått muligheten, og det snakker vel for seg selv. 

Vil ønske dere alle en fin uke!... Én kommentar

MODEL LAB - MODELL FOR EN DAG


Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen, pakket inn i pledd og ser gjennom et par bilder fra dagen. 
Dagen startet med at jeg våknet av alarmen som ringte. Derfra gikk ting i ett og jeg løp rundt i huset og prøvde å gjøre flere ting på en og samme gang. Etter en lang dusj litt frustrasjon over hva jeg kunne gå med og en liten powernap - bar det ned til byen. På Radisson Blu i Kristiansand møtte jeg Hedda, og vi ble møtt av en flott gjeng svensker som var klare til å gjøre denne dagen til en god dag. Vi skiftet, ble sminket av make-up artister(etter eget ønske, selv valgte jeg en nøytral men litt festlig sminke). Derfra ble vi møtt av en veldig hyggelig fotograf som knipset både singel bilder og gruppe bilder av oss.

Tror jeg kan snakke for oss begge når jeg sier at vi var litt vel anspente, men noen gode bilder ble det. Kan ærlig inrømme at vi lo så tårene trilte av noen av bildene, men etter å ha plukket ut de vi likte best var vi ganske fornøyde begge to. En lang dag, en fin dag og ikke minst en god søndag med ei super flott venninne.

Akkurat nå er jeg stup trøtt og har litt vondter her og der, så nå skal jeg finne senga og få meg en god natt søvn!

Det kommer flere bilder fra photoshooten i morgen.
Håper dere har hatt en fin helg! 2 kommentarer

POP A QUESTION


Blogglysten er ikke helt i sjakk fortiden og jeg er heller ikke helt i sjakk fortiden. 
Til tross kjenner jeg det kribler litt i fingrene etter å få tatt nye bilder og dele dem. Noe som gir mye glede men som jeg rett og slett ikke har hatt ork til å gjøre på altfor lenge.
Derfor tenkte jeg å kjøre i gangen en spørsmålsrunde, som det så fint heter. Vet ikke når jeg svarer på spørsmålene, men skal prøve å ikke la det gå en måned til jeg svarer. Ettersom jeg har en tendens til å gjøre det.Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar! 5 kommentarer

DET GÅR TIL ET PUNKT, SÅ GÅR DET IKKE LENGRE

Hvor mange ganger har jeg ikke skyvd? 
Hvor mange ganger har jeg ikke presset på?
Hvor mange ganger har jeg ikke sagt til meg selv "du klarer bedre enn dette"?

For hvilken nytte spør jeg meg selv her jeg sitter. Her jeg sitter mitt inni denne spiralen. Denne spiralen jeg over tid har surret meg inn i.
For er det verd det? Er det verd å pushe grensene lengre enn jeg selv egentlig makter og klarer. For å bevise. Bevise ovenfor alle rundt at jeg kan klare.
Jeg vet jeg kan klare det jeg bestemmer meg for, men det handler ikke alltid om det.

Det handler for min del om å vite hvor grensen er, og hvor langt over den jeg skal våge å gå.
Jeg vet av erfaring at jeg ikke klarer stort mer etter den grensen er passert. Det beviser jeg nå. Her jeg sitter og sliter med å finne de små gledene, de lille tingene som får meg til å stå opp av sengen og fungere som et vanlig menneske. For akkurat nå vil jeg ikke si jeg gjør akkurat det.
Det siste jeg ønsker er å sette foten utenfor dørkarmen. Det siste jeg klarer er å treffe folk og late som alt er flott. Jeg orker ikke hvise meg. Orker ikke sette på masken og presse grensen enda lengre.

For veggen er nådd og det må jeg akseptere. Jeg kan ikke tillate meg selv å bryte sammen i gråt hver dag fordi jeg er så utslitt. For så å ta meg sammen for alle rundt meg. Jeg skal ikke gå rundt å føle at ting er håpløst og at jeg er håpløs. Jeg skal ikke gå rundt med en konstant klump i halsen som bare venter på å slippes ut gjennom salte tårer. 
Men slik er ting nå. Ting er dritt, ting er vondt og ting er tungt - mildt sagt.  

Jeg må innse at i slike stunder så må jeg være så egoistisk som jeg kan være. Jeg må sette meg selv først og tenke på hva som er godt for meg, hva som er godt her og nå og hva som hjelper på sikt.
For det å ha det slik som nå er (unnskyld språket) et helvete!  2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits