FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

ENTEN SÅ GÅR DET BRA ELLER SÅ GÅR DET OVER


Jeg sover ikke lengre, eller jeg sover, men jeg blir aldri uthvilt. 

Ikke fordi jeg ikke er trøtt. Jeg er ekstremt trøtt og ekstremt sliten, men søvn er blitt uviktig. 

Veggen er nådd, nok en gang, og jeg er inne i en kjip periode. 

Ok, grei, men kjip periode.  

 

Men som jeg prøver å si til meg selv. 
"enten så går det bra, eller så går det over" 

02:235 kommentarer

BLUE


Har fem ord og formidle - Det er sommer på Sørlandet!3 kommentarer

MONDAY AGAIN


Nok en mandag. Typisk min uflaks så klarer jeg å forsove meg, men det kom ikke som et sjokk. Ikke etter en lang helg med mye søvn, late dager og mye kos. Nei, det skulle nesten bare mangle! 

Så etter en lite travel arbeidsdag var det veldig godt å komme hjem, hive på seg joggebuksa og den store hettegenseren. For så å synke ned i sofaen. Ikke bare det, men i går lastet jeg ned tredje seson av Scandal og da jeg kom hjem var den ferdig opplastet. Så nå er glasset fylt med pepsi max og jeg er klar for å være usosial i noen timer. 

Håper dere hadde en fin helg, og ikke minst en fin feiring på lørdag! ... Ingen kommentarer

SCANDAL


Disse to bildene beskriver godt min helg. Sett bort i fra at jeg har vært på jobb, så har jeg tilbringt mesteparten av timene i senga. Hørt musikk, drukket iskald pepsi max og sett episoder på episoder med Scandal. Bare i går så jeg ferdig en sesong og nå er jeg snart ferdig med sesong, så er produktiv helg kan jeg vil ikke si det har vært. MEN deilig har det vært uansett! 

Ellers så skal jeg på kino i kveld sammen med Maren og se The Other Woman. Har hørt mye forskjellig om denne filmen, men håper og tror jeg går derfra med et positivt inntrykk. 
Håper dere alle har hatt en fin helg!  2 kommentarer

SHINE BRIGTH LIKE A DIAMOND - TATOVERING


Det er fredag og det er helg. Det er sol og jeg sluttet tidlig på jobb. Bedre enn det blir det nesten ikke. 
Det er heller ikke så altfor lenge til Silje, som jeg besøkte kommer i Spania, kommer hjem! Kun 11 dager igjen og det skal blir godt å få hun hjem til Norge nå kjenner jeg! Ellers er dagene ganske så ensformige. Jeg står opp, drar på jobb, drar hjem og utover det skjer det ikke mye spesielt. 

Som jeg tidligere nevnte så hadde jeg bestilt time til å ta tatovering, og den er nå tatt!

Jeg tok da denne på tirsdag. Personlig trodde jeg det skulle være mye vondere. Var ikke direkte godt, men heller ikke vondt. Så akkurat nå planlegger jeg min neste tatovering, som nok blir en smule mer personlig enn hva denne er. Jeg tok denne på Tattoo Nation i Kristiansand og er veldig fornøyd med hvordan den ble. Både arbeidet, størrelsen og skyggen inni.

Håper dere har det fint og så skal jeg prøve å bli litt flinkere til å oppdatere her fremover. 
God helg!  3 kommentarer

SOLSKINNSDAGER OG TATOVERINGSTIME


Har gått rundt med en konstant følelse om at jeg ikke aner hvilken dag det er i dag. Med fri i går og i dag - våknet med den typiske søndagsfølelsen. Etter diskutering med meg selv kom jeg frem til at det var torsdag, senere ut på dagen fant jeg ut av at det faktisk var lørdag. Før det virkelig gikk opp for meg at det faktisk er fredag! 

Sommeren sniker seg sakte men sikkert frem og det gjør noe med humøret også, for hvem liker ikke lysere tider og varmere grader? Jeg elsker det! 
Ellers var jeg en tur inn til byen i dag og ordnet time til å ta tatovering, gledens dag! Har snakket om dette lenge, og vært veldig gira siden januar da jeg om Maren dro til byen for å ta tatovering. Typisk vår flaks, og typisk meg så forsov jeg meg til det og da hadde de bare ledig tid til en av oss. Jeg har også et stort ønske om ta et quote nede på risten, men har enda ikke funnet det helt perfekte enda. 

Jeg kan i det minste ønske dere en veldig fin helg, alle sammen!... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits