FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

THERE´S NOTHING LIKE A WALK IN THE PARK


For hva er vel bedre enn en tur i parken?


Omringet av blomster i alle farger, og den grønne sletten som brer seg utover landskapet.


For å ikke snakke om den nydelige dammen fylt av fugler i alle raser.


Den nydelige dammen. 

Helt ærlig! Hva er vel bedre? Jeg kan helt ærlig si at jeg gleder meg til våren virkelig får vise seg fra sin beste side. Til å bare la seg fasinere av hvor vakkert Sørlandet faktisk er! 

Nei, nå må bare våren og sommeren komme! ... Ingen kommentarer

ONE OLD OUTFIT


Det er fredag. Det er helg, så god helg dere! ... Ingen kommentarer

27.03.2014
Fin start på dagen i en ellers kjip periode. 

Det går ikke så veldig bra om dagen, men det går heller ikke dårlig. Jeg befinner meg et sted midt i mellom. Er inne i den kjipe perioden hvor jeg aller helst bare vil ligge under dyna og sove vekk dagene. Det å dra på jobb har den siste uken vært vanskelig. Etter noen dager hjemme, med fri i dag og en samtale hos psykologen i dag tror jeg det skal bli greit å dra på jobb i morgen. 
Jeg klarer ikke le av de jeg ellers syntes er morsomt. Jeg er likegyldig til alt og tenker mer enn jeg snakker. Tankene spiller meg et puss og jeg klarer ikke alltid skille mellom friske og syke tanker, men jeg prøver. Jeg gjør alt i min makt for å ikke falle lengre ned, for med en Spaniatur rett rundt hjørnet passer det ikke helt.
Alikevel kjenner jeg meg så pass godt at det å stenge alt ute ikke hjelper på sikt, så jeg tillater meg selv å kjenne etter på det som trengs her og nå. Så får jeg se frem til en god ferie nede hos Silje i Spania - noe jeg håper og tror skal bli veldig fint!

Håper dere har en fin dag, og i morgen er det helg!  ... Én kommentar

DAYS GO BY


Da var kvelden her. Dagen har vart i mer enn 24 timer føles det som. Det å dra på jobb var ikke et alternativ i dag, da kroppen bare ikke fungerte. Hode fungerer heller ikke helt. Jeg henger rett og slett ikke helt med om dagen. 


Kvelden ble tilbringt sammen med Maren, som i natt drar til USA i to uker. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal overleve to uker uten hun, men alternativet er at det ikke er noe alternativ. Før jeg vet ordet av det er hun hjemme igjen, og da er det kun to dager til jeg setter meg på flyet. Flyet som skal ta meg til Spania for å besøke Silje som jeg ikke har sett siden desember i fjor, så jeg kjenner det skal bli godt å se hun igjen nå!

Ellers prøver jeg å børste støvet av kameraet og ta litt bilder, men det lar seg ikke gjøre. Bildene blir slettet like fort som de blir tatt, og jeg hater følelsen av å aldri bli fornøyd med bildene jeg tar. Nå som været er så fint og skal det nesten være umulig, men jeg klarer på en rar måte og få til det umulige. 

Jeg håper dere har hatt en fin dag og får en fin uke videre!3 kommentarer

SOMETIMES WALKING AWAY SEEMS EASIER THAN STAYING


Noen ganger virker det enklest å dra. Snu ryggen til å gå langt vekk fra alt som er og ikke er.


Men det er først da du må holde begge føttene på bakken, og virkelig få bakkekontakt.

. . .... Ingen kommentarer

LET ME HOLD YOU - JOSH KRAJCIK


Tenkte bare å dele denne fantastisk flotte sangen, før jeg legger meg under dyna! Kom helt tilfeldig over den og den har stått på repeat i dag. Fantastisk fin og sår - ikke til å legge skjul på at jeg felte noen tårer mens denne sangen spilte i bakgrunnen! 

God natt, håper dere får en fin uke!... Ingen kommentarer

SHADE SEASON


Min egentlige fridag ble tilbringt på jobb, så mye fri ble det ikke i dag. Ettersom jeg reiser til Spania om mindre enn en måned, for å besøke Silje får jeg bare jobbe så mye som mulig - som igjen gir en litt tjukkere lommebok under turen. 
Ellers har sola virkelig funnet sin rette plass og Sørlandet stråler om dagen, bokstavelig talt! Hadde det ikke vært for at jeg hadde vært på jobb hver dag, så hadde jeg nok vært ute og gått tur hver dag, hver dag. 

Utenom det skjer det ikke så mye i min altfor lite spennende hverdag. I går hadde verdens herligste og beste venninne bursdag, nemlig Maren! Så etter jobb tilbringte jeg kvelden hos hun og fikk gitt hun gaver og bare slappet av. Lagde også en liten video til hun med bilder og videoer fra det siste året, og litt bilder opp igjennom! Tenkte jeg like så godt kunne legge den ut her og - til dere som vil se den. 


Når jeg først er inne på videoer, så har jeg jo sagt jeg skal lage en liten video fra Uganda, og JA den kommer. Jeg er så og si ferdig, så skal laste den opp så håper jeg den kommer i løpet av uka!  

Får ønske dere en fin kveld, og en god helg - litt på forskudd! ... Ingen kommentarer

LAST DAYS


De siste dagen flyr unna, samtidig som de går saktere enn en skilpadde, til tider. I helgen feiret jeg bursdag sammen med en gjeng herlige jenter. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vurderte å avlyse hele selskapet kvelden i forveien - noe jeg vanligvis ville gjort. Denne gangen var ett unntak, og til tross for masse stress og et lite sammenbrudd før gjestene kom, så gikk det overraskende bra. Jeg kan ærlig innrømme at jeg var glad jeg ikke avlyste, for det å treffe alle disse herlige jentene igjen var en fin ting. Ikke minst en seier i seg selv bare det!
Ellers så nærmer deg sakte men sikkert vår. I går var jeg og Maren på en aldri så liten, men tung søndagstur til Ruben(for de av dere som vet hvor det er. Jeg visste ikke). Trassende rundt i søle, oppover fjell og bakker, så kavet vi oss til toppen. Selvom utsikten var nok så tåkete var det deilig å komme til toppen, og ikke minst å komme ut i skogen og merket at våren virkelig er rett rundt hjørnet. 
Kameraet er nå også endelig ladet så skal ikke se bort i fra at det blir litt bedre oppdatering, litt mere bilder og litt mer av alt. 
Livet smiler et lusent smil, men det smiler i det minste!


... Ingen kommentarer

SUNDAY IS NEVER A FUNDAY

                                                       

Glemmer denne bloggen litt, men koselig å se at noen titter innom. Nå skal jeg prøve å få børste litt støv av kameraet, lade det og finne litt tilbake til den gamle bloggingen. Hode er litt tomt akkurat nå - når det gjelder alt, men håper og tror det kommer seg ganske snart! 

Ønsker dere uansett en veldig fin uke, så får vi krysse fingrene for litt bedre vær! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits