FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SATURDAY INSPIRASJON 


ny dusjet, koseklær, hjemme, og en hvilepuls jeg godt kan like. 
ønsker dere en fin lørdagskveld! 3 kommentarer

HOME TO MAMA


Etter en lang dag med reising er jeg nå hjemme i Kristiansand. Herlighet, så godt det er å komme hjem, slenge seg på sofaen og bare nyte faktumet av å være hjemme. 
Allerede da klokken var halv syv i dag morges var jeg ute av sengen. Fra syv til halv fire har jeg og Tesh vært på reise fot. En koselig dag til tross for noen forsinkelser som nesten sørget for at vi mistet båten hjem. Men med oddsen på vår siden kom vi oss av gårde.
Det var en tur preget av dårlig vær, nei, dritt vær, med høye bølger, sur vind og regn. Men nå sitter jeg da her, så jeg har da i grunn ingenting å klage over.

Ellers har den første tiden på ISI vært koselig, litt anderledes men koselig. En del har sluttet på skolen og en del nye har startet. Rommene er anderledes og jeg deler rom med to dansker som jeg trives utrolig godt med, så heller ingenting å klage over der.Ellers hadde vi sist helg en ny høyskole fest. Utrolig koselig, noe jeg er ganske sikker på de fleste var enige i. Temaet for festen var maskeradeball. Desverre har jeg ingen bilder av noen som faktisk har en maske på, eller hvordan min maske ble. For vi skulle nemlig lage dem selv, men vi va vel alle ganske sikre på at maskene kom til å sitte på i fem minutter før de bare ble irriterende. 
En vellykket kveld var det, selvom søndagen ikke var like gøy å våkne til som for noen av oss andre.

Nå skal jeg nyte lang helgen her hjemme og så vil jeg ønske dere alle en god helg!  ... Ingen kommentarer

NEW TATTOO

God morgen! 


I dag ble jeg vekket da klokken nettopp var passert 08:00. Ikke fordi jeg skulle opp da eller fordi noen kom og vekket meg! Nei, men fordi det står en håndtverker inne på badet og skal legge nye fliser, og badet her ligger vegg i vegg med soverommet og senga mi. Til slutt ble jeg nødt til å plugge inn musikk og sovne til det igjen. Så våknet jeg igjen nå klokken ti og sto opp.

Resten av skolen er på skitur til Frankrike mens jeg og elleve andre elever er igjen på skolen. Jeg skulle gjerne ønske jeg kunne være med, men mine knær holder ikke helt til det om dagen. Per dags dato har jeg helt pause fra håndball og fokuserer nå kun på opptrening. MRén jeg tok for en stund siden viste nemlig en del brusk under kneskålene, liten skade på menisken og jeg har også de legene kaller patellofemoralt smertesyndrom(også kjent som springerkne). Så nå tar jeg bare tiden til hjelp og håper jeg kan få med meg litt flere minner på håndballen før jeg er ferdig her på ISI. Heldigvis er det noen måneder igjen til jeg sier takk og farvel! 

Været her jeg sitter er så fint akkurat nå, skulle ønske dere kunne se samme utsikt som jeg sitter og ser ut over akkurat nå. Snøen har lagt seg, sola skinner og det henger snø på trærne rundt hele golfbanen, som jeg har utsikt over.


MEN! I går dro jeg og Tesh opp til byen her i Ikast for å ta tatovering. Helt ærlig hadde jeg helt glemt det før Tesh minnet meg på det mandag kveld. Men vi kom oss av gårde og var der omtrent hele dagen. Tesh var først ut med en tatovering som tok opp i mot fire timer, mens min ikke tok lengere enn 15-20 minutter.
Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg skal ha fødselsdatoen til mamma og min bror i nakken og jeg er ganske sikker på at dette er den siste jeg tar. Nå har jeg to og for min del syntes jeg det er nok.  


Personlig er jeg veldig fornøyd med tatoveringen og tror ikke det er en jeg angrer på med det første! 

Dagen i dag skal brukes til å slappe av, trene og opp på brilleland hvor jeg fra og med i dag skal starte med kontaktlinser og brilller. Ettersom synet mitt er, ja helt elendig! 
Håper dere får en fin dag!  2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits