FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SOL INNE. SOL UTE


Ny uke. Fint vær. Kort vakt på jobb, og denne dagen er litt fin. Skåler for det med et glass pepsi max! 
Ønsker dere en knall fin uke!... Ingen kommentarer

SØVNLØS

Det er blitt til en vane midt i denne mørke dalen. Det og hver kveld måtte snu puten fordi den er våt. Våt av alle tårene du ikke helt vet hvor kommer fra. Våt fra smerten som ligger under overfalten, som du ikke helt klarer å beskrive. 
Du føler deg sliten, utslitt, tappet for krefter. Som om du har løpt et maraton med 20kg ekstra på skuldrene, for å så skulle løpe enda et maraton.
Du har ikke lenger bakkekontakt. Du har ikke kontakt med noen eller noe. Den eneste kontakten er mellom deg og tankene. Tankene som blir med inn i nattens mørke. Du ligger under dyna, stirrer ut i det mørke rommet. Det mørke rommet som er blitt like mørkt som tankene dine, som er blitt like mørkt som drømmene. For du drømmer ikke. Du sover i våken tilstand, eller det føles i det minste slik. Det eneste lyset du fanger opp er lyset fra klokken på nattbordet, som raser lengre og lengre inn i nattens mørke. 
Frykten for å sove er en frykt du ikke kan beskrive, men som alikevel er en såpass stor frykt at du lar vær.

Du ser sliten der du står. Etter nok en natt med minimalt med søvn. For du sovner til slutt. To timer sover du før klokken ringer.
Så står du der på det kalde soveromsgulvet. Sinnet fylles av dagslyset som trenger seg inn gjennom de lyse gardinene. Det er lyst, mørket er blitt lyst og nå er starten på en ny dag. Samme som dagen før? stiller du deg selv.
Bare du ser de søvnløse nettene i de trøtte øynene. Bare du føler den våte puta mot ansiktet når du ser inn i de trøtte øynene. Bare du ser mørket i de trøtte øynene. For foran speilet smøres masken på. Masken som du så fint klarer å holde, lag på lag. Med concealer, fundation, mascara, pudder og en sprut parfyme. Avslutter med et smil, tar på deg ytterjakken, låser døra og ut fra det trygge, mørke soverommet til det lyse samfunnet. 

Smil. 8 kommentarer

ONE OF THOSE DAYS
Dette er virkelig ikke mye feil med dette! Friske bær, pepsi max og white collar på skjermen. Godt begravd under dyner og tepper - så langt borte fra verden som jeg kan komme. 
I dag er en slik dag hvor jeg ikke orker å snakke eller være med noen, hvor jeg har sovet vekk halve dagen og bare det i seg selv sliter meg ut. Det er også den dagen i uka hvor jeg egentlig skulle vært hos psykologen, men selv det gikk ikke i dag. Selvom det er på disse dager jeg kanskje hadde trengt det mest, så er det umulig for meg å sette det ene skrittet utenfor dørkarmen. 

I stedet for å bli liggende under dyna og høre på depresiv musikk, disket jeg opp med friske bær og noen episoder med white collar. Til syvende og sist tror jeg det er det jeg tjener mest på. Selvom en dag tester meg på alle mulige måter - skal jeg ikke la det dra meg lengre ned, men heller prøve å snu litt på det. Gjør noe jeg liker som ikke krever at jeg må gjøre så altfor mye.  

Jeg håper dere får en fortsatt fin dag, og i morgen er det HELG folkens! 3 kommentarer

DANIEL WELLINGTONG


Daniel Wellingtong - Lady York modellen og er per dags dato også favorittklokken i skuffen!2 kommentarer

SQUARS

Første dag tilbake på jobb og jeg måtte unne meg en liten tur på senteret før jeg dro hjem. Kom helt tilfeldig over denne genseren fra bik bok. Ikke bare det, men den var på salg! Da var det ikke tvil om hva jeg skulle gjøre.

Er kjempe fornøyd med genseren!
Kjøpte også en kjole, en veske og litt andre småting.

Nå går snart turen videre til byen hvor jeg, Maren og Malene skal på kino, for å se den nye filmen med Leonardio Dicaprio! Har store forventinger til filmen, så håper den lever opp til forventningene.
Ønsker dere en fin fredagskveld og en fantastisk flott helg!... Én kommentar

06/02-2014


Jeg har fortsatt en del bilder og videoer fra Uganda, som jeg ikke har delt enda. Så nå som jeg har litt tid tenkte jeg å sette sammen en liten video fra turen. 
Bloggingen har ikke vært største prioritet om dagen. Da jeg ligger hjemme med lungebetennelse, nettet ikke er helt på min side og jeg rett og slett bare er sliten. Begynner å bli litt friskere nå håper jeg, så om bare været kan bli litt finere i tillegg, så tror jeg at blogglysten kommer litt mer tilbake! 

Håper dere har det fint, og så er det bare en dag til helg! Det er lov å smile
 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits