FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

ARoS MUSEUM of MODERN ART


I dag har det vær nok en ny Tiki-Taka Torsdag, og i dag gikk turen til Århus. Bussen gikk fra skolen allerede 0930 og da klokken rundet elleve var vi fremme. Vi tilbringte store deler av dagen på et kunstmusem som ligger i Århus. Vi fikk sett spennende kunst, skremmende kunst og ikke fult så spennende kunst. Jeg syntes det er fint med kunst, men akkurat denne type kunst er nok litt smak og behag. Det var var mye spennende for all del, men et eksempel på kunsten som vi så var en så kalt " killing machin", som er akkurat slik navnet lyder. Og en periode var vi nok flere om å føle at vi så på mer tortur metoder enn kunst, men som sagt. Spennende å gjøre noe annet enn mann vanligvis velger å gjøre. 

Høydepunktet for mange var nok å ta selfies med forskjellige kostymer. Kostymene tilsvarte noen av de maleriene vi allerede hadde sett og konsepte var nok lagt opp akkurat slik. Men morsomt hadde vi det. Det tror jeg nok bildene beskriver godt nok i seg selv.

Ellers var det selvfølgelig mye fin kunst å se også da!

Sånn som denne regnbuetunellen som lå helt på toppen av bygge i niende etasje. Der hadde vi stort sett utsikt over store deler og byen, og jeg ble helt fasinert over hvordan de har klart å lage en slik sirkelformet tunell i alle regnbuensfarger. Det var vel nok noe av det jeg likte best på museet. 

Ellers er det snart helg og mye har skjedd siden jeg kom tilbake til skolen på fredag, noe jeg skal prøve å komme tilbake til i helga. Inntill da får dere ha en fortsatt god uke, og god helg(litt på forskudd)! Shalabais!


 ... Ingen kommentarer

NYTT ÅR. NY SPØRSMÅLSRUNDE

Godt nytt år dere!
Da var det tid for årets første innlegg fra min side. Det er fantastisk godt å være hjemme og jeg har nok nytt godt av både sofakroken og fjernkontrollen, men med god samvittighet, kanskje ikke alltid, men som oftest. Neste fredag går turen tilbake til Danmark, Ikast og noen nye måneder på højskolen der. Noe jeg ser frem til!


De siste dagene har jeg brukt mye tid på meg selv. Noe som har vært godt, og i dag var intet unntak. 
Etter en god massasje fra mamma, en lang dusj og hud og hår pleie, sitter jeg akkurat der jeg trives best. Nemlig i sofaen og venter på sesong premieren av Bloggerne! Ser frem til å følge Kristine, som jeg også føler mye både på blogg og instagram.

Tenkte også å starte det nye året med en liten spørsmålsrunde. Jeg har ikke vært så super flink til å blogge i Danmark, noe jeg skal prøve å bli flinkere til. 
Så om dere har noen spørsmål så fyr løs, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!  ... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits