FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

Health is not valued until sickness comes

Hei og god morgen!
Dagen startet som alle torsdager gjør - med en liten time hos psykologen. Før det bar tilbake til sofakroken. Hvor jeg har tilbragt de siste to ukene. Begynner å bli rimelig lei av feberen, den rennende nesen, magekjøret, hodepinen og den såre halsen. Dagene går om dagen kun ut på å stirre på tv-skjermen til selv det blir kjedelig. Verker virkelig etter å få kreftene tilbake, dra på jobb og ikke bare ligge inne å syntes "synd på meg selv".

Jeg håper dere har det fint og utnytter anledningen til å ønske dere en fin helg!3 kommentarer

WHAT´S THE SCARIEST PART YOU ASK?


The scariest part is not the feeling of loneliness or the darkness that fills you
despite the looming pain of emptiness


The scariest part is the realization that you have lost yourself completely
sinking in as you lay awake at 2am

because you lost the ability to sleep and you can´t even cry
because you dont even care  
. . . 2 kommentarer

WINTER SNOW

Det blir ikke mye å skrive eller dele når kameraet ligger og støver, og jeg gjør det samme. Har vært småsyk siden jeg kom hjem fra Uganda, men de siste dagene har det bare blitt verre. Mye feber, kroppsverk og veldig influensalignende plager.

Det at det er kommet så pass mye snø gjør også at jeg ikke drar meg ut over dørkarmen. Ikke før formen er blitt bedre. For jeg elsker vinteren, virkelig elsker vinteren! Så glder eg til å kunne dra ut og ta litt bilder. 

Får utnytte anledningen til å ønske dere en fin helg, alle sammen! ... Én kommentar

DEN FØRSTE SNØEN


//bildet er fra vinteren i fjor//

Nå har endelig snøen kommet til Kristiansand, endelig! Jeg er og har alltid vært en skikkelig vinter-person. Elsker sommeren like mye som vinteren. Finnes ikke noe bedre enn å sitte inne. Med fyr i peisen, rolig musikk og en stor kopp te. Selvsagt under teppet mens du ser snøen daler ned, og vinden som uler i peisen. Nei, det er ikke mye som slår det. 

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Grunnet lite lyst, motivasjon og rett og slett ikke overskudd til å sette meg foran pcskjermen og trykke på tastaturet. I tillegg har jeg klart å bli syk, så da frister det mest å bare ligge under dyna. 
Men jeg er da, uheldigvis, kommet hjem etter fire uker i Afrika. Kunne fint vært noen uker til, selvom det er godt å komme hjem til det gamle igjen. Jeg skal selvsagt fortelle om turen, dele bilder og kanskje jeg legger sammen en liten film fra oppholdet. Kameraet ble desverre ikke tatt så mye i bruk, men har jo noen bilder å dele.

Inntil videre vil jeg ønske dere en fin vinterkveld! 3 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015
hits