FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

I H E A R T I Tj e g   h a r   v æ r t   f a n   a v   w e h e a r t i t   i   a l l e   å r ,   I   l o v e   i t !... Ingen kommentarer

MODEL LAB - MODELL FOR EN DAG IIHer er da resten av bildene fra i går. Tok langt flere enn dette, men disse var de jeg ble mest fornøyd med. I tillegg valgte vi å gå for to av gruppebildene, rett og slett fordi vi ikke klarte å se på de andre bildene uten å brase ut i latter. 

Dette var en gøy, spennede og nye opplevelse. Vil virkelig anbefale dere som får muligheten til å ta den, for er jo ikke så altfor mye å tape på det. Jeg tror jeg hadde gjort det igjen om jeg hadde fått muligheten, og det snakker vel for seg selv. 

Vil ønske dere alle en fin uke!... Én kommentar

MODEL LAB - MODELL FOR EN DAG


Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen, pakket inn i pledd og ser gjennom et par bilder fra dagen. 
Dagen startet med at jeg våknet av alarmen som ringte. Derfra gikk ting i ett og jeg løp rundt i huset og prøvde å gjøre flere ting på en og samme gang. Etter en lang dusj litt frustrasjon over hva jeg kunne gå med og en liten powernap - bar det ned til byen. På Radisson Blu i Kristiansand møtte jeg Hedda, og vi ble møtt av en flott gjeng svensker som var klare til å gjøre denne dagen til en god dag. Vi skiftet, ble sminket av make-up artister(etter eget ønske, selv valgte jeg en nøytral men litt festlig sminke). Derfra ble vi møtt av en veldig hyggelig fotograf som knipset både singel bilder og gruppe bilder av oss.

Tror jeg kan snakke for oss begge når jeg sier at vi var litt vel anspente, men noen gode bilder ble det. Kan ærlig inrømme at vi lo så tårene trilte av noen av bildene, men etter å ha plukket ut de vi likte best var vi ganske fornøyde begge to. En lang dag, en fin dag og ikke minst en god søndag med ei super flott venninne.

Akkurat nå er jeg stup trøtt og har litt vondter her og der, så nå skal jeg finne senga og få meg en god natt søvn!

Det kommer flere bilder fra photoshooten i morgen.
Håper dere har hatt en fin helg! 2 kommentarer

BLUE


Har fem ord og formidle - Det er sommer på Sørlandet!3 kommentarer

SUNDAY IS NEVER A FUNDAY

                                                       

Glemmer denne bloggen litt, men koselig å se at noen titter innom. Nå skal jeg prøve å få børste litt støv av kameraet, lade det og finne litt tilbake til den gamle bloggingen. Hode er litt tomt akkurat nå - når det gjelder alt, men håper og tror det kommer seg ganske snart! 

Ønsker dere uansett en veldig fin uke, så får vi krysse fingrene for litt bedre vær! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015

VANESSA ANDERSEN


+ Legg meg til som venn

TRANSLATER


KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits