FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

S K A G E N

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
D e t   e r   a l l t i d   e n   f r y d   å   d r a   t i l   S k a g e n 
Processed with VSCO with a5 preset
S e l v   t r i v e s   j e g   b e s t   p å   s t r a n d e n
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a6 preset
M e n   v i   d r o   o g s å   e n   t u r   i n n   t i l   s e n t r u m
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

.   .   .2 kommentarer

H E R

T i l s t e d e 


M e n   i k k e   h e l t 

. . .... Ingen kommentarer

BORTE BEST, HJEMME BEST

Så var jeg hjemme igjen, etter en fantastisk fin uke i Danmark. 

Jeg kom meg ihvertfall med flyet etter at jeg klarer å prestere å sette meg på feil sete, ikke bare sånn blande mellom a og b. Nei, men jeg kommer inn, setter meg på det første setet(altså nr1, jeg hadde sete nr8). Tenker ikke over det, plugger i øreproppene så går vel samtalene mellom meg og flyvertinnen noe i denne duren:
Flyvertinnen: "unnskyld, hvilket sete har du?"
Meg: " ehm, 8A.."
Flyvertinnen: "da må du kanskje sette deg på 8a"
Meg: "ehm.. hvilket nummer er dette?"
Flyvertinnen: " det er 1a"
Litt flau finner jeg sete mitt og flyturene gikk helt fantastisk fra da.

Jeg var og besøkte Carina, fikk også treffe Caroline, Jonas og Thomas. Gikk på skole med alle fire, så var koselige å se dem alle igjen. Ikke minst å kunne gi de alle en god lang klem. Herlighet så mye jeg har savnet dem i min hverdag!

Jeg har en god del bilder og videor fra turen, så planen er og få lagd en liten video og dele noen av bildene med dere. 
Her er noen av glimtene fra uken som var

Sykkeltur rundt i Middelfart
Ble en del bildet her ja, men klarte ikke velge kun noen få. Da jeg egentlig bare vil dele alle. Vi brukte store deler av dagen på sykkel og til fots, gjennom skoger, parker, nede ved sjøen og en liten bytur. Fantastisk deilig dag.

Ellers var vi også en liten tur nede i byen på lørdag, hvor vi feiret ett års vennskap. Vi tok noen drinker før vi syklet hjem igjen og hoppet til køys. 

Resten av bildene kommer ved et annet tidspunkt, og mulig blir det en liten video. 

Håper dere har hatt en fin uke og så vil jeg også ønske dere en fortsatt fin dag og en fin uke! ... Ingen kommentarer

TRIVES BEST SOM NORSK I DANMARK


Jeg stresser litt rundt her for å prøve og rekke alt jeg skal. Om to og en halv time må jeg være på flyplassen, så går turen til København. Blir en kort tur innon København før jeg drar videre til Middelfart, for å besøke Carina. Men først må jeg få fortgang i alt jeg skal rekke nå så venter både Jonas og Caroline i København. Herlighet som jeg gleder meg til å se de to igjen!!

Jeg har også svart på noen av spørsmålene fra forrige innlegg og noen som har gått igjen litt på bloggen, og de kommer faktisk på video. Utrolig kleint, men skal prøve å få laste den opp før jeg drar! 

Så gjennstår det bare å ønske dere en fin uke, og hei, det er godtvær på Sørlandet nå! Det liår vi! 
Nyt solsteken!... Ingen kommentarer

FERSKPRESSET JUICE OG SOMMERSTEK


Når sola steiker som den gjør så er det utrolig kjipt å skulle tilbringe flere timer inne på jobb, så derfor utnytter jeg tiden før jobb til å svette litt i sola. 
Ferskpresset juice, en god bok og god sommermusikk. Nei, det er ikke feil! 

To dager med jobbing så kan jeg utnytte sola til det fulle, og må si jeg ser frem til det!

☆ Nyt dagen og sola2 kommentarer

Som et sliten symfoni av minner som ble søt musikk

God morgen!

Jeg har plan om at denne bloggingen en gang skal opp å gå igjen. Jeg har allerede skrevet en del innlegg som har blitt liggene fordi jeg aldri får gjort dem helt ferdig.
Blant annet holder jeg på med et litt lengre innlegg om det siste året i Danmark, men jeg har så mye jeg vil skrive, dele og så mange bilder jeg vil vise, så mange videoer. 20juni var året slutt og rett over midnatt 21 juni satt jeg føttene mine på norsk jord etter flere tårer på turen hjem, men skal ikke skrive for mye om det. For som sagt så kommer det i ett annet innlegg. 


Ville egentlig bare gi et aldri så lite livstegn på denne bloggen som har levd sitt eget liv det siste året. 

Ellers har jeg fått helt dilla på denne sangen av Alejandro, får skikkelig sommerfølelse av den herlige sørlandsdialekta!


Håper eller at dere nyter sommerferien, i Norge eller i utlandet! Om noen timer suser jeg av gårde på jobb, så vil bare ønske dere en fin dag og en fortsatt godt sommer!
Plutselig hører dere fra meg igjen♡3 kommentarer

GOOD MORNING


Litt feil å si god morgen nå, ettersom jeg allerede har vært våken i fire timer. Jeg har jo denne gode rutinen fra skolen. Så jeg sover aldri lengre enn til rundt åtte om morgenen og er i seng før elleve om kvelden. Deilig, men akkurat nå i ferien kunne jeg gjerne ha ligget litt lengre. 

Jeg er da hjemme på påskeferie og det var så utrolig godt å komme hjem en tur. Jeg har jobbet to dager og ellers bare vært hjemme, vært på kino, truffet noen venner og ellers bare slappet av. I tillegg har jeg blitt syk, noe jeg har en tendens til å bli hver gang jeg kommer hjem(ikke spør hvorfor). Så energinivået er ikke helt på topp, men det er det ikke så mye å gjøre med. 

Jeg har falt litt ut av denne bloggingen, noe som er litt synd for vi har gjort så mye gøy på skolen den siste tiden. Jeg har både videoer og bilder jeg gjerne vil vise dere, så jeg får se om jeg ikke får lagd et innlegg eller flere, hvor jeg viser hva vi har gjort den siste tiden.

Men inntil da vil jeg ønske dere en fortsatt god påske og en god helg! 2 kommentarer

SATURDAY INSPIRASJON 


ny dusjet, koseklær, hjemme, og en hvilepuls jeg godt kan like. 
ønsker dere en fin lørdagskveld! 3 kommentarer

NYTT ÅR. NY SPØRSMÅLSRUNDE

Godt nytt år dere!
Da var det tid for årets første innlegg fra min side. Det er fantastisk godt å være hjemme og jeg har nok nytt godt av både sofakroken og fjernkontrollen, men med god samvittighet, kanskje ikke alltid, men som oftest. Neste fredag går turen tilbake til Danmark, Ikast og noen nye måneder på højskolen der. Noe jeg ser frem til!


De siste dagene har jeg brukt mye tid på meg selv. Noe som har vært godt, og i dag var intet unntak. 
Etter en god massasje fra mamma, en lang dusj og hud og hår pleie, sitter jeg akkurat der jeg trives best. Nemlig i sofaen og venter på sesong premieren av Bloggerne! Ser frem til å følge Kristine, som jeg også føler mye både på blogg og instagram.

Tenkte også å starte det nye året med en liten spørsmålsrunde. Jeg har ikke vært så super flink til å blogge i Danmark, noe jeg skal prøve å bli flinkere til. 
Så om dere har noen spørsmål så fyr løs, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!  ... Én kommentar

BORTE BRA, HJEMME BEST

Åå, så godt det var å komme hjem igjen! 

På mandag sto jeg opp tidlig og fløy hjem til Norge. Først og fremst for å få sjekket kneet mitt, som bare ikke fungerer for tiden, men også for å tilbringe litt tid hjemme. 
Jeg skal si dere at de små tingene som å se norsk tv, ligge i sin egen seng, norsk mat, få se alle her hjemme igjen. Det. Det var faktisk mye herligere enn jeg trodde det ville bli, og jeg tror jeg enda ikke helt har forstått at jeg faktisk er hjemme.

Jeg har fortsatt tre dager til hjemme før jeg drar tilbake til Danmark.
Siden sist har vi spilt vår første seriekamp som endte med et firemåls tap mot Aabybro(Aalborg) som lå i toppen av serien sist sesong. Vi hadde gode muligheter til å vinne kampen, og spilte gjevnt frem til stillingen sto 21-21, men derfra rotet vi det til og stillingen ble 24-28 i deres favør. Pga min kneskade(som jeg prøver å få styr på) har ikke jeg kunnet være med så veldig mye.

Jeg har spilt noen få minutter av en treningskamp og vært med på håndballtreninger, men akkurat nå har det bare sagt stopp. Med så store smerter er det vanskelig å få til noe. Selv det å gå i trapper er vondt, så merker det tynger litt på humøret. Derfor syntes jeg det var veldig godt å komme hjem og bli litt skjemt bort. Hvor jeg kan ligge på sofaen og kjenne at nå, nå skal jeg ta det litt mer med ro. Sette ting litt på pause og nyte tiden hjemme så batteriene er ladet opp og klare til noen flere måneder i Danmark. 

Håper dere har det fint! Ønsker dere en fin uke videre! ... Ingen kommentarer

DEN SISTE TIDEN

I dag starter jeg med å pakke ned store deler av livet mitt for ett år. Jeg prøver å drøye det så lenge som mulig, for det har enda ikke helt gått opp for meg at på torsdag morgen så drar jeg fra Kristiansand. Jeg flytter til Danmark for ett år og kjenner jeg gru-gleder meg litt, men håper og tror det vil bli ett veldig bra år. Så jeg prøver å nyte de siste dagene hjemme og få sagt hade til så mange som mulig før jeg sier takk og farvel for meg en liten stund. 

Bloggen blir med til Danmark og jeg skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan. Kameraene blir også med så blir nok både bilder og filmer, så dere blir ikke kvitt meg så lett. 

I stede for å skrive hva jeg har gjort den siste tiden tenkte jeg at jeg heller kunne dele noen bilder med dere. 

Forrige helg var jeg i 70års bursdag til bestemor hvor vi like godt slo sammen tre bursdager i en smekk. Bestemor, bestefar og min bror Finn som alle fyller år i juli.

Sommer på torvet har vært en slager og nesten et must på torsdagene i sommer. Veldig koselig!

Skal se om jeg kan komme med en oppsummering fra sommeren en dag, men akkurat nå har jeg tøy som skal vaskes, ting som skal pakkes og venner som trenger en ekstra dose med tid og klemmer! 
Håper dere nyter den siste tiden som er igjen av sommeren og at dere har hatt en fin sommer!  ... Ingen kommentarer

HAPPY BIRTHDAY


Gratulerer med dagen til verdens herligste og beste bror! Takk for at du er du og alltid stiller opp ... Én kommentar

MONDAY AGAIN


Nok en mandag. Typisk min uflaks så klarer jeg å forsove meg, men det kom ikke som et sjokk. Ikke etter en lang helg med mye søvn, late dager og mye kos. Nei, det skulle nesten bare mangle! 

Så etter en lite travel arbeidsdag var det veldig godt å komme hjem, hive på seg joggebuksa og den store hettegenseren. For så å synke ned i sofaen. Ikke bare det, men i går lastet jeg ned tredje seson av Scandal og da jeg kom hjem var den ferdig opplastet. Så nå er glasset fylt med pepsi max og jeg er klar for å være usosial i noen timer. 

Håper dere hadde en fin helg, og ikke minst en fin feiring på lørdag! ... Ingen kommentarer

SCANDAL


Disse to bildene beskriver godt min helg. Sett bort i fra at jeg har vært på jobb, så har jeg tilbringt mesteparten av timene i senga. Hørt musikk, drukket iskald pepsi max og sett episoder på episoder med Scandal. Bare i går så jeg ferdig en sesong og nå er jeg snart ferdig med sesong, så er produktiv helg kan jeg vil ikke si det har vært. MEN deilig har det vært uansett! 

Ellers så skal jeg på kino i kveld sammen med Maren og se The Other Woman. Har hørt mye forskjellig om denne filmen, men håper og tror jeg går derfra med et positivt inntrykk. 
Håper dere alle har hatt en fin helg!  2 kommentarer

SHINE BRIGTH LIKE A DIAMOND - TATOVERING


Det er fredag og det er helg. Det er sol og jeg sluttet tidlig på jobb. Bedre enn det blir det nesten ikke. 
Det er heller ikke så altfor lenge til Silje, som jeg besøkte kommer i Spania, kommer hjem! Kun 11 dager igjen og det skal blir godt å få hun hjem til Norge nå kjenner jeg! Ellers er dagene ganske så ensformige. Jeg står opp, drar på jobb, drar hjem og utover det skjer det ikke mye spesielt. 

Som jeg tidligere nevnte så hadde jeg bestilt time til å ta tatovering, og den er nå tatt!

Jeg tok da denne på tirsdag. Personlig trodde jeg det skulle være mye vondere. Var ikke direkte godt, men heller ikke vondt. Så akkurat nå planlegger jeg min neste tatovering, som nok blir en smule mer personlig enn hva denne er. Jeg tok denne på Tattoo Nation i Kristiansand og er veldig fornøyd med hvordan den ble. Både arbeidet, størrelsen og skyggen inni.

Håper dere har det fint og så skal jeg prøve å bli litt flinkere til å oppdatere her fremover. 
God helg!  3 kommentarer

SOLSKINNSDAGER OG TATOVERINGSTIME


Har gått rundt med en konstant følelse om at jeg ikke aner hvilken dag det er i dag. Med fri i går og i dag - våknet med den typiske søndagsfølelsen. Etter diskutering med meg selv kom jeg frem til at det var torsdag, senere ut på dagen fant jeg ut av at det faktisk var lørdag. Før det virkelig gikk opp for meg at det faktisk er fredag! 

Sommeren sniker seg sakte men sikkert frem og det gjør noe med humøret også, for hvem liker ikke lysere tider og varmere grader? Jeg elsker det! 
Ellers var jeg en tur inn til byen i dag og ordnet time til å ta tatovering, gledens dag! Har snakket om dette lenge, og vært veldig gira siden januar da jeg om Maren dro til byen for å ta tatovering. Typisk vår flaks, og typisk meg så forsov jeg meg til det og da hadde de bare ledig tid til en av oss. Jeg har også et stort ønske om ta et quote nede på risten, men har enda ikke funnet det helt perfekte enda. 

Jeg kan i det minste ønske dere en veldig fin helg, alle sammen!... Én kommentar

THERE´S NOTHING LIKE A WALK IN THE PARK


For hva er vel bedre enn en tur i parken?


Omringet av blomster i alle farger, og den grønne sletten som brer seg utover landskapet.


For å ikke snakke om den nydelige dammen fylt av fugler i alle raser.


Den nydelige dammen. 

Helt ærlig! Hva er vel bedre? Jeg kan helt ærlig si at jeg gleder meg til våren virkelig får vise seg fra sin beste side. Til å bare la seg fasinere av hvor vakkert Sørlandet faktisk er! 

Nei, nå må bare våren og sommeren komme! ... Ingen kommentarer

27.03.2014
Fin start på dagen i en ellers kjip periode. 

Det går ikke så veldig bra om dagen, men det går heller ikke dårlig. Jeg befinner meg et sted midt i mellom. Er inne i den kjipe perioden hvor jeg aller helst bare vil ligge under dyna og sove vekk dagene. Det å dra på jobb har den siste uken vært vanskelig. Etter noen dager hjemme, med fri i dag og en samtale hos psykologen i dag tror jeg det skal bli greit å dra på jobb i morgen. 
Jeg klarer ikke le av de jeg ellers syntes er morsomt. Jeg er likegyldig til alt og tenker mer enn jeg snakker. Tankene spiller meg et puss og jeg klarer ikke alltid skille mellom friske og syke tanker, men jeg prøver. Jeg gjør alt i min makt for å ikke falle lengre ned, for med en Spaniatur rett rundt hjørnet passer det ikke helt.
Alikevel kjenner jeg meg så pass godt at det å stenge alt ute ikke hjelper på sikt, så jeg tillater meg selv å kjenne etter på det som trengs her og nå. Så får jeg se frem til en god ferie nede hos Silje i Spania - noe jeg håper og tror skal bli veldig fint!

Håper dere har en fin dag, og i morgen er det helg!  ... Én kommentar

DAYS GO BY


Da var kvelden her. Dagen har vart i mer enn 24 timer føles det som. Det å dra på jobb var ikke et alternativ i dag, da kroppen bare ikke fungerte. Hode fungerer heller ikke helt. Jeg henger rett og slett ikke helt med om dagen. 


Kvelden ble tilbringt sammen med Maren, som i natt drar til USA i to uker. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal overleve to uker uten hun, men alternativet er at det ikke er noe alternativ. Før jeg vet ordet av det er hun hjemme igjen, og da er det kun to dager til jeg setter meg på flyet. Flyet som skal ta meg til Spania for å besøke Silje som jeg ikke har sett siden desember i fjor, så jeg kjenner det skal bli godt å se hun igjen nå!

Ellers prøver jeg å børste støvet av kameraet og ta litt bilder, men det lar seg ikke gjøre. Bildene blir slettet like fort som de blir tatt, og jeg hater følelsen av å aldri bli fornøyd med bildene jeg tar. Nå som været er så fint og skal det nesten være umulig, men jeg klarer på en rar måte og få til det umulige. 

Jeg håper dere har hatt en fin dag og får en fin uke videre!3 kommentarer

SHADE SEASON


Min egentlige fridag ble tilbringt på jobb, så mye fri ble det ikke i dag. Ettersom jeg reiser til Spania om mindre enn en måned, for å besøke Silje får jeg bare jobbe så mye som mulig - som igjen gir en litt tjukkere lommebok under turen. 
Ellers har sola virkelig funnet sin rette plass og Sørlandet stråler om dagen, bokstavelig talt! Hadde det ikke vært for at jeg hadde vært på jobb hver dag, så hadde jeg nok vært ute og gått tur hver dag, hver dag. 

Utenom det skjer det ikke så mye i min altfor lite spennende hverdag. I går hadde verdens herligste og beste venninne bursdag, nemlig Maren! Så etter jobb tilbringte jeg kvelden hos hun og fikk gitt hun gaver og bare slappet av. Lagde også en liten video til hun med bilder og videoer fra det siste året, og litt bilder opp igjennom! Tenkte jeg like så godt kunne legge den ut her og - til dere som vil se den. 


Når jeg først er inne på videoer, så har jeg jo sagt jeg skal lage en liten video fra Uganda, og JA den kommer. Jeg er så og si ferdig, så skal laste den opp så håper jeg den kommer i løpet av uka!  

Får ønske dere en fin kveld, og en god helg - litt på forskudd! ... Ingen kommentarer

LAST DAYS


De siste dagen flyr unna, samtidig som de går saktere enn en skilpadde, til tider. I helgen feiret jeg bursdag sammen med en gjeng herlige jenter. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vurderte å avlyse hele selskapet kvelden i forveien - noe jeg vanligvis ville gjort. Denne gangen var ett unntak, og til tross for masse stress og et lite sammenbrudd før gjestene kom, så gikk det overraskende bra. Jeg kan ærlig innrømme at jeg var glad jeg ikke avlyste, for det å treffe alle disse herlige jentene igjen var en fin ting. Ikke minst en seier i seg selv bare det!
Ellers så nærmer deg sakte men sikkert vår. I går var jeg og Maren på en aldri så liten, men tung søndagstur til Ruben(for de av dere som vet hvor det er. Jeg visste ikke). Trassende rundt i søle, oppover fjell og bakker, så kavet vi oss til toppen. Selvom utsikten var nok så tåkete var det deilig å komme til toppen, og ikke minst å komme ut i skogen og merket at våren virkelig er rett rundt hjørnet. 
Kameraet er nå også endelig ladet så skal ikke se bort i fra at det blir litt bedre oppdatering, litt mere bilder og litt mer av alt. 
Livet smiler et lusent smil, men det smiler i det minste!


... Ingen kommentarer

SOL INNE. SOL UTE


Ny uke. Fint vær. Kort vakt på jobb, og denne dagen er litt fin. Skåler for det med et glass pepsi max! 
Ønsker dere en knall fin uke!... Ingen kommentarer

ONE OF THOSE DAYS
Dette er virkelig ikke mye feil med dette! Friske bær, pepsi max og white collar på skjermen. Godt begravd under dyner og tepper - så langt borte fra verden som jeg kan komme. 
I dag er en slik dag hvor jeg ikke orker å snakke eller være med noen, hvor jeg har sovet vekk halve dagen og bare det i seg selv sliter meg ut. Det er også den dagen i uka hvor jeg egentlig skulle vært hos psykologen, men selv det gikk ikke i dag. Selvom det er på disse dager jeg kanskje hadde trengt det mest, så er det umulig for meg å sette det ene skrittet utenfor dørkarmen. 

I stedet for å bli liggende under dyna og høre på depresiv musikk, disket jeg opp med friske bær og noen episoder med white collar. Til syvende og sist tror jeg det er det jeg tjener mest på. Selvom en dag tester meg på alle mulige måter - skal jeg ikke la det dra meg lengre ned, men heller prøve å snu litt på det. Gjør noe jeg liker som ikke krever at jeg må gjøre så altfor mye.  

Jeg håper dere får en fortsatt fin dag, og i morgen er det HELG folkens! 3 kommentarer

DANIEL WELLINGTONG


Daniel Wellingtong - Lady York modellen og er per dags dato også favorittklokken i skuffen!2 kommentarer

06/02-2014


Jeg har fortsatt en del bilder og videoer fra Uganda, som jeg ikke har delt enda. Så nå som jeg har litt tid tenkte jeg å sette sammen en liten video fra turen. 
Bloggingen har ikke vært største prioritet om dagen. Da jeg ligger hjemme med lungebetennelse, nettet ikke er helt på min side og jeg rett og slett bare er sliten. Begynner å bli litt friskere nå håper jeg, så om bare været kan bli litt finere i tillegg, så tror jeg at blogglysten kommer litt mer tilbake! 

Håper dere har det fint, og så er det bare en dag til helg! Det er lov å smile
 ... Ingen kommentarer

Health is not valued until sickness comes

Hei og god morgen!
Dagen startet som alle torsdager gjør - med en liten time hos psykologen. Før det bar tilbake til sofakroken. Hvor jeg har tilbragt de siste to ukene. Begynner å bli rimelig lei av feberen, den rennende nesen, magekjøret, hodepinen og den såre halsen. Dagene går om dagen kun ut på å stirre på tv-skjermen til selv det blir kjedelig. Verker virkelig etter å få kreftene tilbake, dra på jobb og ikke bare ligge inne å syntes "synd på meg selv".

Jeg håper dere har det fint og utnytter anledningen til å ønske dere en fin helg!3 kommentarer

WINTER SNOW

Det blir ikke mye å skrive eller dele når kameraet ligger og støver, og jeg gjør det samme. Har vært småsyk siden jeg kom hjem fra Uganda, men de siste dagene har det bare blitt verre. Mye feber, kroppsverk og veldig influensalignende plager.

Det at det er kommet så pass mye snø gjør også at jeg ikke drar meg ut over dørkarmen. Ikke før formen er blitt bedre. For jeg elsker vinteren, virkelig elsker vinteren! Så glder eg til å kunne dra ut og ta litt bilder. 

Får utnytte anledningen til å ønske dere en fin helg, alle sammen! ... Én kommentar

DEN FØRSTE SNØEN


//bildet er fra vinteren i fjor//

Nå har endelig snøen kommet til Kristiansand, endelig! Jeg er og har alltid vært en skikkelig vinter-person. Elsker sommeren like mye som vinteren. Finnes ikke noe bedre enn å sitte inne. Med fyr i peisen, rolig musikk og en stor kopp te. Selvsagt under teppet mens du ser snøen daler ned, og vinden som uler i peisen. Nei, det er ikke mye som slår det. 

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Grunnet lite lyst, motivasjon og rett og slett ikke overskudd til å sette meg foran pcskjermen og trykke på tastaturet. I tillegg har jeg klart å bli syk, så da frister det mest å bare ligge under dyna. 
Men jeg er da, uheldigvis, kommet hjem etter fire uker i Afrika. Kunne fint vært noen uker til, selvom det er godt å komme hjem til det gamle igjen. Jeg skal selvsagt fortelle om turen, dele bilder og kanskje jeg legger sammen en liten film fra oppholdet. Kameraet ble desverre ikke tatt så mye i bruk, men har jo noen bilder å dele.

Inntil videre vil jeg ønske dere en fin vinterkveld! 3 kommentarer

ONE WEEK TO GO


I dag er det akkurat en uke til jeg reiser til Afrika, Uganda. Eller om en uke befinner jeg meg på flyturen som kommer til å vare et halvt døgn. 
Siden jeg reiser ned til sommer og 40 grader i skyggen så tviler jeg på at julestemningen kommer til å være like sterk som nå.

I går hadde jeg besøk av Silje og vi hadde en liten juledate. Bakte pepperkaker, hørte på julemusikk og koste oss med den gode gamle julebrusen. Alltid en slager!

Akkurat nå nyter jeg bare fritiden jeg har før jeg skal på jobb og jobbe kveldsvakt. Merker godt på kroppen at det skal bli veldig deilig med en ferie på fire uker nede i varmen nå. Den kunne ikke komme på et bedre tidpunkt, selvom jeg mer enn gjerne skulle vært hjemme i juletiden. Ingenting slår den norske julestemningen og den norske juletiden! 

Håper dere får en fin dag alle sammen! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2017 » November 2016 » September 2016

VANESSA ANDERSEN


+ Legg meg til som venn

TRANSLATER


KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits