FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

Et lite innblikk -Uganda 13/14


Ettersom det ikke ble mye nattesøvn i går - bestemte jeg meg for å sette sammen en liten video fra oppholdet i Uganda. Er jo faktisk en stund siden jeg var der nå, men lovte en liten video. Så bedre sent enn aldri! Er det ikke det de sier? 

 ... Ingen kommentarer

AFRICAN WEDDING


I går var vi i bryllup, og det ble en like fin dag som jeg hadde forrutsett. Til tross for noen utfordringer her og der, men det er vel slik som følger meg. 
Er det en ting jeg aldri kommer til å glemme, så lenge jeg lever så er det at vi klarte å komme på feil fest. Alle kjørte egne biler, og vår sjåfør kjørte oss dit festen "skulle være". Vi parkerer bilen, blir tatt imot, får sette oss ned og fotografen tar bilder av oss og alle som er tilstede. Han som holdt taler ønsker oss velkommen, og sier " this is a special day to celebrate the wedding of Joana and..." og alle ser på hverandre. Bruden het jo ikke Joana, hun heter jo Esther tenkte vi. Første tenkte vi at han hadde sagt feil navn, men da han gang på gang gjenntom navnet skjønte vi at vi var kommet skikkelig feil. 
Flaue som vi var, prøvde vi diskre og unnskylde oss og forklare at vi var kommet feil. Jeg må le i etterkant, men herlighet så utrolig flaut det var!

Kommer flere bilder fra selve festen, som vi kom oss til tilslutt, og litt andre bilder fra bryullupet senere!
Håper dere har hatt en fin helg, og får en fin dag i dag! 8 kommentarer

WHERE WE LIVE


Ikke den beste kvaliteten på bildene, men tok disse fort med iphonen ettersom kameraet var tom for strøm(og jeg ikke har laderen i dette huset).
Har smått forelsket meg i plassen vi bor på akkurat nå. Fylt med unger fra morgen til kveld, skjermet og privat, koselig og stort, basseng og omgivelsene rundt.


Har også forelsket meg i denne rakkeren, med navn Jackson, som står ved døren og venter til jeg kommer ut. Før han så slikker meg klissblaut og er klar for å leke, eller bare prøve å bite meg i stykker. En skikkelig hjerteknuser, som tilhører den engelske nabojenta(som i går reiste hjem til London). 

Med andre ord så kunne jeg faktisk ikke tenkt meg et mer roligere og flott sted å være enn akkurat her. Akkurat nå. Selvfølgelig savner jeg folkene hjemme i Norge. Noen mer enn andre, men jeg får nyte denne ferien så lenge den varer. Før det er tilbake til den vanlige hverdagen, som kun er et fjernt minne akkurat nå! 

Håper dere har det fint alle sammen! 2 kommentarer

PEPPERKAKEBAKING


Eneste ulempen med å lage pepperkaker her i Afrika - er at strømmen går hver dag, sånn helt plutselig. Selvfølgelig når nest siste brett sto i ovnen. 
Men pepperkakene ble stekt, lagt i bokser, og for kusinene mine som aldri hadde lagd dette før, var det veldig stas.

Andre som har bakt julekaker i de siste?... Ingen kommentarer

RELAXED


Har det helt greit i nuet. Dagen i dag blir nok den ultimate chilledagen. 
Sov lenge, dasser rundt i chilleklær og gjør ikke annet enn å nyte tiden som fylles av ingenting.

Til helga skal vi i afrikansk bryllup, og siden jeg aldri har vært i et afrikansk bryllup tror jeg det kan bli veldig spennende og ikke minst et fint minne å ta med seg. Ettersom vi skal i bryllupp har jeg fått for meg at jeg må få noen rastafletter på hodet, så gjennstår det bare å se om jeg kommer til å kle det eller ikke. Mulig jeg kjører det helt ut med en typisk afrikansk kjole i tillegg, men det gjennstår å se.

Håper dere får en fin dag alle sammen!3 kommentarer

AT THE MOMENTDagene går, og plutselig har jeg snart vært her i en uke. En uke som har gått til å lete etter internett i desperasjon, hehe. Så akkurat nå føler jeg meg i himmelen, til tross for at det tar fem minutter og laste opp ett bilde. Jeg lager ikke for all del, hva kan jeg forvente? 
Nå er endelig internett i orden, så nå blir det forhåpentligvis litt mer oppdatering fra min side! 

inntil videre - vi skrives! ... Én kommentar

REISEFEBEREN SNIKER SEG PÅ


Alle julegaver er ferdig kjøpt inn, nesten alle julegaver er levert og nå gjennstår bare pakkingen før jeg i natt reiser. 
Helt utrolig hvor fort det har gått. Følte det var i går jeg så det sto "178dager igjen til Afrika" på mobilskjermen. Litt kjipt er det jo å reise på denne tiden av året når det er SÅ koselig å være hjemme i gode, trygge, kalde, fine Norge. Men samtidig skal det bli deilig med litt varme på kroppen og ikke minst se igjen familien som flyttet ned fra London for noen år siden.
Jeg tar med både kameraet og macen så håper jeg på få oppdatere mer der nede enn jeg har gjort den siste tiden. Her hjemme i Norge! 

Ønsker dere alle en fin dag, så hører dere ikke fra meg før jeg er i et annet kontinent!
See ya!  2 kommentarer
Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » November 2015

VANESSA ANDERSEN


+ Legg meg til som venn

TRANSLATER


KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits