FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

PSYKEN KAN VÆRE NO DRIT // ANGST & DEPRESJON

Uten at jeg egentlig har sagt det til noen, så har jeg lagd en kanal på youtube. Jeg har hatt flere tidligere, men det har vært mer til å legge ut diverse videoer som skulle brukes til diverse ting. Nå har jeg lagd meg en aldri så liten kanal hvor jeg faktisk prøver å gjøre noe ut av den. 
 
Akkurat i dag var ikke en dag jeg egentlig følte for å gjøre noe, samtidig som tanken streifet meg om "hvorfor ikke være 100% ærlig i stede for å spille på humor og smil". Jeg fant frem kameraet og har vel ikke følt meg så ukomfortabel som dette på lenge! Men er det en ting jeg syntes det kan bli mer av, så er det åpenhet rundt psykisk sykdom!

For det rammer fler enn man tror
. . .


5 kommentarer

Rebekka

23.09.2016 kl.17:13

Ååh! Fine fine Vanessa! Herregud så bra, du er helt sykt tøff som står frem sånn, ønsker deg alt godt

Elise

23.09.2016 kl.22:04

åå Vanessa <3 Du er ei utrolig tøff jente som står frem sånn. du er så god! Ønsker deg alt det beste. Sender deg di beste klemmer <3

Emilie V. Sørensen

24.09.2016 kl.12:25

Stå på Vanessa <3 Stolt av deg

Silvia Sundelin

25.09.2016 kl.17:45

Så sterkt, flott og bra innlegg, synes du skal være stolt av deg selv at du søker hjelp og tør å snakke om de vanskelige tingene. Håper inderlig at ting blir lettere for deg. Lykke til videre, spent på fortsettelsen.

Amalie

15.12.2016 kl.13:20

Vakreste Vanessa! Ble så rørt av denne videoen! Og du har så rett om at det ikke er rart når folk bruker ordene om helt alminnelige ting som ikke har med det å gjøre. Utrolig tøff du er som har stått frem! Håper du får det litt bedre nå. Og blir frisk! Vondt og se at noen har det sånn. Klem❤️

Skriv en ny kommentar

hits