FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

HOME TO MAMA


Etter en lang dag med reising er jeg nå hjemme i Kristiansand. Herlighet, så godt det er å komme hjem, slenge seg på sofaen og bare nyte faktumet av å være hjemme. 
Allerede da klokken var halv syv i dag morges var jeg ute av sengen. Fra syv til halv fire har jeg og Tesh vært på reise fot. En koselig dag til tross for noen forsinkelser som nesten sørget for at vi mistet båten hjem. Men med oddsen på vår siden kom vi oss av gårde.
Det var en tur preget av dårlig vær, nei, dritt vær, med høye bølger, sur vind og regn. Men nå sitter jeg da her, så jeg har da i grunn ingenting å klage over.

Ellers har den første tiden på ISI vært koselig, litt anderledes men koselig. En del har sluttet på skolen og en del nye har startet. Rommene er anderledes og jeg deler rom med to dansker som jeg trives utrolig godt med, så heller ingenting å klage over der.Ellers hadde vi sist helg en ny høyskole fest. Utrolig koselig, noe jeg er ganske sikker på de fleste var enige i. Temaet for festen var maskeradeball. Desverre har jeg ingen bilder av noen som faktisk har en maske på, eller hvordan min maske ble. For vi skulle nemlig lage dem selv, men vi va vel alle ganske sikre på at maskene kom til å sitte på i fem minutter før de bare ble irriterende. 
En vellykket kveld var det, selvom søndagen ikke var like gøy å våkne til som for noen av oss andre.

Nå skal jeg nyte lang helgen her hjemme og så vil jeg ønske dere alle en god helg!  ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits