FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

NEW TATTOO

God morgen! 


I dag ble jeg vekket da klokken nettopp var passert 08:00. Ikke fordi jeg skulle opp da eller fordi noen kom og vekket meg! Nei, men fordi det står en håndtverker inne på badet og skal legge nye fliser, og badet her ligger vegg i vegg med soverommet og senga mi. Til slutt ble jeg nødt til å plugge inn musikk og sovne til det igjen. Så våknet jeg igjen nå klokken ti og sto opp.

Resten av skolen er på skitur til Frankrike mens jeg og elleve andre elever er igjen på skolen. Jeg skulle gjerne ønske jeg kunne være med, men mine knær holder ikke helt til det om dagen. Per dags dato har jeg helt pause fra håndball og fokuserer nå kun på opptrening. MRén jeg tok for en stund siden viste nemlig en del brusk under kneskålene, liten skade på menisken og jeg har også de legene kaller patellofemoralt smertesyndrom(også kjent som springerkne). Så nå tar jeg bare tiden til hjelp og håper jeg kan få med meg litt flere minner på håndballen før jeg er ferdig her på ISI. Heldigvis er det noen måneder igjen til jeg sier takk og farvel! 

Været her jeg sitter er så fint akkurat nå, skulle ønske dere kunne se samme utsikt som jeg sitter og ser ut over akkurat nå. Snøen har lagt seg, sola skinner og det henger snø på trærne rundt hele golfbanen, som jeg har utsikt over.


MEN! I går dro jeg og Tesh opp til byen her i Ikast for å ta tatovering. Helt ærlig hadde jeg helt glemt det før Tesh minnet meg på det mandag kveld. Men vi kom oss av gårde og var der omtrent hele dagen. Tesh var først ut med en tatovering som tok opp i mot fire timer, mens min ikke tok lengere enn 15-20 minutter.
Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg skal ha fødselsdatoen til mamma og min bror i nakken og jeg er ganske sikker på at dette er den siste jeg tar. Nå har jeg to og for min del syntes jeg det er nok.  


Personlig er jeg veldig fornøyd med tatoveringen og tror ikke det er en jeg angrer på med det første! 

Dagen i dag skal brukes til å slappe av, trene og opp på brilleland hvor jeg fra og med i dag skal starte med kontaktlinser og brilller. Ettersom synet mitt er, ja helt elendig! 
Håper dere får en fin dag!  2 kommentarer

Sunniva

04.02.2015 kl.11:15

Utrolig fin! :)

Iselin Renée

04.02.2015 kl.12:01

Så fin tatovering :)

Skriv en ny kommentar

hits