FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

ARoS MUSEUM of MODERN ART


I dag har det vær nok en ny Tiki-Taka Torsdag, og i dag gikk turen til Århus. Bussen gikk fra skolen allerede 0930 og da klokken rundet elleve var vi fremme. Vi tilbringte store deler av dagen på et kunstmusem som ligger i Århus. Vi fikk sett spennende kunst, skremmende kunst og ikke fult så spennende kunst. Jeg syntes det er fint med kunst, men akkurat denne type kunst er nok litt smak og behag. Det var var mye spennende for all del, men et eksempel på kunsten som vi så var en så kalt " killing machin", som er akkurat slik navnet lyder. Og en periode var vi nok flere om å føle at vi så på mer tortur metoder enn kunst, men som sagt. Spennende å gjøre noe annet enn mann vanligvis velger å gjøre. 

Høydepunktet for mange var nok å ta selfies med forskjellige kostymer. Kostymene tilsvarte noen av de maleriene vi allerede hadde sett og konsepte var nok lagt opp akkurat slik. Men morsomt hadde vi det. Det tror jeg nok bildene beskriver godt nok i seg selv.

Ellers var det selvfølgelig mye fin kunst å se også da!

Sånn som denne regnbuetunellen som lå helt på toppen av bygge i niende etasje. Der hadde vi stort sett utsikt over store deler og byen, og jeg ble helt fasinert over hvordan de har klart å lage en slik sirkelformet tunell i alle regnbuensfarger. Det var vel nok noe av det jeg likte best på museet. 

Ellers er det snart helg og mye har skjedd siden jeg kom tilbake til skolen på fredag, noe jeg skal prøve å komme tilbake til i helga. Inntill da får dere ha en fortsatt god uke, og god helg(litt på forskudd)! Shalabais!


 ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits