FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

Det blir en stund mellom hver gang jeg får oppdatert her, men det handler om at det skjer mye ift til skolen, håndball i klubb og alt det sosiale som skjer på skolen. Så nå skal jeg prøve å komme med en liten oppsummering fra hva hverdagen har inneholdt siden sist. 


(litt uklart bilde, men screenshot fungerer som regel ikke så godt)
Helgen jeg kom tilbake spilt vi vår første hjemmekamp, som desverre endte med tap og det var virkelig et surt tapt. Spesielt kjedelig å se kampen fra benken som jeg så og si har gjort siden jeg kom, men på lørdag nå i helgen spilte vi vår andre hjemmekamp. Som endte i seier. Vi liker å tro at alle gode ting er tre, så da vi hadde tapt de to første var vi alle innstilt på at nå trengte vi å dra hjem to poeng. 


Vi bestemte oss for å feire vår første seier. Vel det endte med at vi var to fra laget som dro ut, pluss tre andre jenter fra høyskolen. En koselig bytur var det, og både jeg om min roomie var først i seng da klokken viste 05:30. Men det var absolutt verdt det, for det var ekstremt koselig med en jentetur på byen! Missforstå meg rett. Jeg forguder når så og si alle fra høyskolen drar ut samlet, men på lørdag var det veldig koselig med litt jenteprat og det å kunne kose seg bare oss jenter. Men før alt dette så dro vi på Ollerup stevne sist mandag morgen og frem til tirsdag aften. Jeg har ikke allverdens med bilder derfra, men har satt sammen enda en liten film med litt forskjellige klipp. Hvor det også en noen klipp fra nettopp Ollerup. Vel vi hadde forskjellige skolelag innenfor idrettene volleyball og fotball. Utenom det hadde vi forskjellige workshop som vi skulle delta på. Alt fra golf, zumba og pilates til klatring, rytmisk gymnastik og listen bare fortsetter. Jeg ble en del av heiagjengen under hele stevne og fikk ikke vært på noe(pga mitt kne), men gøy var det! 

Denne uken har flere på skolen startet med noe vi kaller Grænseprosjekt. Hvor det rett og slett handler om at vi skal utfordre grenser, fobier eller frykter. Alle velger selv hva de vil gjør, hvor lenge og hvordan. 

Caroline er allerede i gang og skal være blind i fire døgn. Hun startet i går, så frem til torsdag skal hun gå slik som dette. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke hadde klart det ettersom jeg ikke takler mørket. Det er også det mitt grenseprosjekt går ut på. Jeg skal gå gjennom en kålsvart kalkgruve uten lys, uten kommunikasjon og kun følge en tråd for å finne veien ut. Nettopp fordi jeg ikke takler verken mørke eller trange rom og tunneler. Så dette blir spennende. Alt skal dokumenteres med go pro kamera, så mulig jeg laster den opp her. 

Inntil videre; vi snakkes! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits