FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

BORTE BRA, HJEMME BEST

Åå, så godt det var å komme hjem igjen! 

På mandag sto jeg opp tidlig og fløy hjem til Norge. Først og fremst for å få sjekket kneet mitt, som bare ikke fungerer for tiden, men også for å tilbringe litt tid hjemme. 
Jeg skal si dere at de små tingene som å se norsk tv, ligge i sin egen seng, norsk mat, få se alle her hjemme igjen. Det. Det var faktisk mye herligere enn jeg trodde det ville bli, og jeg tror jeg enda ikke helt har forstått at jeg faktisk er hjemme.

Jeg har fortsatt tre dager til hjemme før jeg drar tilbake til Danmark.
Siden sist har vi spilt vår første seriekamp som endte med et firemåls tap mot Aabybro(Aalborg) som lå i toppen av serien sist sesong. Vi hadde gode muligheter til å vinne kampen, og spilte gjevnt frem til stillingen sto 21-21, men derfra rotet vi det til og stillingen ble 24-28 i deres favør. Pga min kneskade(som jeg prøver å få styr på) har ikke jeg kunnet være med så veldig mye.

Jeg har spilt noen få minutter av en treningskamp og vært med på håndballtreninger, men akkurat nå har det bare sagt stopp. Med så store smerter er det vanskelig å få til noe. Selv det å gå i trapper er vondt, så merker det tynger litt på humøret. Derfor syntes jeg det var veldig godt å komme hjem og bli litt skjemt bort. Hvor jeg kan ligge på sofaen og kjenne at nå, nå skal jeg ta det litt mer med ro. Sette ting litt på pause og nyte tiden hjemme så batteriene er ladet opp og klare til noen flere måneder i Danmark. 

Håper dere har det fint! Ønsker dere en fin uke videre! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits