FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

FRILUFTSTUR

På mandag våknet jeg med verdens mest negative holdning fordi vi skulle på friluftstur. Til tross for at sola skinte og det så ann til å bli fint vær hele turen var jeg innstilt på at dette. Dette verken liker jeg eller foretrekker jeg å være med på, men sannheten er at jeg egentlig elsker å være ute i naturen. Tror bare det var tanken på å skulle sykle langt hver dag og sove i telt og ikke få dusjet ordentlig som var litt sterk. Så i går var det helt himmelsk å komme hjem, dusje og sove i den knirkende senga. Plutselig var den lyden ikke så irriterende alikevel! 

Mandagen startet med at vi ble kjørt med buss i over en time hvor vi ble satt av. Midt i ødemarken før vi ble overlevert en sykkel, en lås og et kart. Så måtte vi selv legge ut på tur i våre familiegrupper og finne frem til punktet vi skulle møtes på. Til at jeg hater å sykle langt måtte det selvfølgelig skje at vi syklet feil, var innom en hundeløype i over en time, syklet ti kilometer mer enn de andre og kom først frem da alle gruppene hadde slappet av i over en time. 

Men med noen gode klemmer og med mål i siktet var smilet på plass igjen. 


En liten halvtime sykling etter en velfortjent pause nådde vi plassen vi skulle sovet, og jeg har aldri vært så glad for å se tømmerstokker stablet opp, formet som et shelter. Eller vært så glad for å legge meg inn i et telt. Med allsang rundt bålet og koselig solnedgang ble slutten på denne dagen veldig fin. 


En litt sliten Caroline på bilde til venstre. Mandag var nok den dagen som var lettest å takle, men lite visste vi om hvor vondt vi kom til å få i både kropp og sjel på tirsdag og onsdag. 

Tirsdag var dagen hvor jeg var for trøtt, sliten og negativ til å i det hele tatt ville ta noen bilder. Vi syklet langt og vinden var heller ikke helt på vår side, så det ble noen tunge timer på sykkel med en fu som ikke var så mye å skryte av. Det var også dagen hvor jeg kjente at kneet mitt virkelig ikke er så godt som jeg først har valgt å tro. Men jeg fullførte og da vi kom inn i tidenes skumleste skog, hvor vi skulle sove, var jeg faktisk glad. Vi fikk tilgang til dusj, toalett og en liten stue vi kunne lade mobiler og varme oss litt. Vi ble sittende oppe en god stund før vi måtte psyke oss opp for å dra tilbake til leirplassen. Det var blitt såpass mørkt at vi bokstavelig talt ikke kunne se noen ting. Dyr var det også på plassen så den minste lyd ga oss alle en rakett i baken som fikk oss til å løpe så fort vi kunne tilbake. 

Idyllisk plass når solen først skinner! 

Onsdag var kneet mitt såpass dårlig at jeg ble kjørt de siste kilometerene til et herlig sted, Klitmøller, hvor vi skulle tilbringe de to siste dagene. 

God sandwich fra Kylling og Co var akkurat det mange var glade for å få. Tankene på at vi nå kunne legge fra oss syklene tror jeg det var mange som var glade for! Så etter å ha slått opp telt, kjøpt en is og funnet oss til rette var det godt å få servert både noe godt å drikke og deilig grillmat. 

Torsdag var den desidert beste dagen hvor vi skulle HJEM! Ikke bare det men vi var nede og fikk et tre timers kurs i surfing. Perfekt vær og rett og slett helt idyllisk!

En fantastisk tur i bunn og grunn! Med tanken på at det har regnet hver dag siden vi kom så var det som å vinne i lotto når det ikke regnet en dag på hele turen! Så jeg takker værgudene for det og sier takk for turen! 

Nå står treningshelg for tur sammen med FC Midtjylland, som er klubben jeg spiller for her nede. Håper dere alle får en fin helg! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits