FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

STARTEN

Hei!

Nå er det jo en god stund siden jeg først flyttet ned til Danmark, men vi har gjort så mye hver dag hele tiden at jeg først nå har hatt tid til å sette meg ned og prøve å oppdatere litt - med hva som har skjedd i det siste. 


Turen ned gikk veldig greit sett bort ifra at vi klarte å miste Tesho sin sykkel av bilen i 110km/t. Heldigvis gikk det godt for seg, både med bilene bak og Tesh sin sykkel, som fikk noen få skrammer. I tillegg klarte vi å kjøe litt feil takket være en GPS som ikke var helt oppdatert, men til slutt fant vi frem. Etter en lang dag på reise brukte vi dagen til å slappe godt av før vi sto opp og dagen etter, fikk en god styrkeøkt og prøvde å bli litt kjent i området. 

Skolestart på lørdag og fra og med lørdag gikk dagen ganske fort. Allerede etter en uke følte vi alle at vi hadde vært her i flere uker. Alle kommer godt overens, lærerne, skolen, området, elevene. Jeg har ingenting å klage over og jeg må ærlig inrømme at jeg ikke angrer et sekund på at jeg valgte å reise ned. 

Ellers var første uke en uke hvor vi gjorde mye sosialt, trente en del og hadde det rett og slett helt topp. Vi har vært på sykkeltur rundt i byen, vi har vært på utflukt, jeg har vært og trent med FCM som er klubben jeg skal spille for her nede, vi har hatt den første festen på skolen og lista er lang. Jeg skal prøve å ikke skrive så mye, men heller vise en del bilder. For jeg har både mye og fortelle og mange bilder å vise, men tror nok det er gøyere å se bilder enn å lese en lang novelle(som dette nok blir uansett).

Tiki Taka - torsdag. Hvor vi dro til Silkeborg med buss, hadde forskjellige aktiviteter og konkurranser før vi fikk litt fritid. Så da ble det en liten bytur med et lite cafébesøk. 


Første skolefest. Temaet var barnebursdag og må si at det er lenge siden jeg har ledd så mye. En vellykket første fest med mange morsomme leker, underholdning og koselige folk! 

Superliga kamp med en god gjeng fra skolen. Til tross for mye regn var det veldig koselig.. å komme tilbake til skolen. Nei, vi hadde det gøy på kamp også men diskuterte litt om det var verd å kjøre over en time, stå ute i regnet uten tak og uten at det ble ett eneste mål i kampen. 

På lørdag var jeg også med disse to flotte jentene en tur til Århus. Vi fikk alle shoppet en god del, kanskje brukt en god del mer enn vi hadde planlagt også. 

Vi har gjort så mye mer enn dette også, men er veldig vanskelig å prøve og få med alt det gøye vi har gjort på tre uker presset inn i ett innlegg. Så jeg kommer blant annet til å lage et innlegg fra friluftsturen vi var på denne uken, i tillegg holder jeg på med en liten video med litt forskjellige klipp fra skolen og utflukter. 

Håper dere alle har det fint! Plutselig så hører dere fra meg igjen. Inntil videre
GOD HELG! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits