FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

DET GÅR TIL ET PUNKT, SÅ GÅR DET IKKE LENGRE

Hvor mange ganger har jeg ikke skyvd? 
Hvor mange ganger har jeg ikke presset på?
Hvor mange ganger har jeg ikke sagt til meg selv "du klarer bedre enn dette"?

For hvilken nytte spør jeg meg selv her jeg sitter. Her jeg sitter mitt inni denne spiralen. Denne spiralen jeg over tid har surret meg inn i.
For er det verd det? Er det verd å pushe grensene lengre enn jeg selv egentlig makter og klarer. For å bevise. Bevise ovenfor alle rundt at jeg kan klare.
Jeg vet jeg kan klare det jeg bestemmer meg for, men det handler ikke alltid om det.

Det handler for min del om å vite hvor grensen er, og hvor langt over den jeg skal våge å gå.
Jeg vet av erfaring at jeg ikke klarer stort mer etter den grensen er passert. Det beviser jeg nå. Her jeg sitter og sliter med å finne de små gledene, de lille tingene som får meg til å stå opp av sengen og fungere som et vanlig menneske. For akkurat nå vil jeg ikke si jeg gjør akkurat det.
Det siste jeg ønsker er å sette foten utenfor dørkarmen. Det siste jeg klarer er å treffe folk og late som alt er flott. Jeg orker ikke hvise meg. Orker ikke sette på masken og presse grensen enda lengre.

For veggen er nådd og det må jeg akseptere. Jeg kan ikke tillate meg selv å bryte sammen i gråt hver dag fordi jeg er så utslitt. For så å ta meg sammen for alle rundt meg. Jeg skal ikke gå rundt å føle at ting er håpløst og at jeg er håpløs. Jeg skal ikke gå rundt med en konstant klump i halsen som bare venter på å slippes ut gjennom salte tårer. 
Men slik er ting nå. Ting er dritt, ting er vondt og ting er tungt - mildt sagt.  

Jeg må innse at i slike stunder så må jeg være så egoistisk som jeg kan være. Jeg må sette meg selv først og tenke på hva som er godt for meg, hva som er godt her og nå og hva som hjelper på sikt.
For det å ha det slik som nå er (unnskyld språket) et helvete!  2 kommentarer

Cheerchrissy

03.06.2014 kl.23:17

<3

04.06.2014 kl.01:53

Du ER verdifull Vanessa <3

Skriv en ny kommentar

hits