FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SHADE SEASON


Min egentlige fridag ble tilbringt på jobb, så mye fri ble det ikke i dag. Ettersom jeg reiser til Spania om mindre enn en måned, for å besøke Silje får jeg bare jobbe så mye som mulig - som igjen gir en litt tjukkere lommebok under turen. 
Ellers har sola virkelig funnet sin rette plass og Sørlandet stråler om dagen, bokstavelig talt! Hadde det ikke vært for at jeg hadde vært på jobb hver dag, så hadde jeg nok vært ute og gått tur hver dag, hver dag. 

Utenom det skjer det ikke så mye i min altfor lite spennende hverdag. I går hadde verdens herligste og beste venninne bursdag, nemlig Maren! Så etter jobb tilbringte jeg kvelden hos hun og fikk gitt hun gaver og bare slappet av. Lagde også en liten video til hun med bilder og videoer fra det siste året, og litt bilder opp igjennom! Tenkte jeg like så godt kunne legge den ut her og - til dere som vil se den. 


Når jeg først er inne på videoer, så har jeg jo sagt jeg skal lage en liten video fra Uganda, og JA den kommer. Jeg er så og si ferdig, så skal laste den opp så håper jeg den kommer i løpet av uka!  

Får ønske dere en fin kveld, og en god helg - litt på forskudd! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits