FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

LAST DAYS


De siste dagen flyr unna, samtidig som de går saktere enn en skilpadde, til tider. I helgen feiret jeg bursdag sammen med en gjeng herlige jenter. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vurderte å avlyse hele selskapet kvelden i forveien - noe jeg vanligvis ville gjort. Denne gangen var ett unntak, og til tross for masse stress og et lite sammenbrudd før gjestene kom, så gikk det overraskende bra. Jeg kan ærlig innrømme at jeg var glad jeg ikke avlyste, for det å treffe alle disse herlige jentene igjen var en fin ting. Ikke minst en seier i seg selv bare det!
Ellers så nærmer deg sakte men sikkert vår. I går var jeg og Maren på en aldri så liten, men tung søndagstur til Ruben(for de av dere som vet hvor det er. Jeg visste ikke). Trassende rundt i søle, oppover fjell og bakker, så kavet vi oss til toppen. Selvom utsikten var nok så tåkete var det deilig å komme til toppen, og ikke minst å komme ut i skogen og merket at våren virkelig er rett rundt hjørnet. 
Kameraet er nå også endelig ladet så skal ikke se bort i fra at det blir litt bedre oppdatering, litt mere bilder og litt mer av alt. 
Livet smiler et lusent smil, men det smiler i det minste!


... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits