FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SØVNLØS

Det er blitt til en vane midt i denne mørke dalen. Det og hver kveld måtte snu puten fordi den er våt. Våt av alle tårene du ikke helt vet hvor kommer fra. Våt fra smerten som ligger under overfalten, som du ikke helt klarer å beskrive. 
Du føler deg sliten, utslitt, tappet for krefter. Som om du har løpt et maraton med 20kg ekstra på skuldrene, for å så skulle løpe enda et maraton.
Du har ikke lenger bakkekontakt. Du har ikke kontakt med noen eller noe. Den eneste kontakten er mellom deg og tankene. Tankene som blir med inn i nattens mørke. Du ligger under dyna, stirrer ut i det mørke rommet. Det mørke rommet som er blitt like mørkt som tankene dine, som er blitt like mørkt som drømmene. For du drømmer ikke. Du sover i våken tilstand, eller det føles i det minste slik. Det eneste lyset du fanger opp er lyset fra klokken på nattbordet, som raser lengre og lengre inn i nattens mørke. 
Frykten for å sove er en frykt du ikke kan beskrive, men som alikevel er en såpass stor frykt at du lar vær.

Du ser sliten der du står. Etter nok en natt med minimalt med søvn. For du sovner til slutt. To timer sover du før klokken ringer.
Så står du der på det kalde soveromsgulvet. Sinnet fylles av dagslyset som trenger seg inn gjennom de lyse gardinene. Det er lyst, mørket er blitt lyst og nå er starten på en ny dag. Samme som dagen før? stiller du deg selv.
Bare du ser de søvnløse nettene i de trøtte øynene. Bare du føler den våte puta mot ansiktet når du ser inn i de trøtte øynene. Bare du ser mørket i de trøtte øynene. For foran speilet smøres masken på. Masken som du så fint klarer å holde, lag på lag. Med concealer, fundation, mascara, pudder og en sprut parfyme. Avslutter med et smil, tar på deg ytterjakken, låser døra og ut fra det trygge, mørke soverommet til det lyse samfunnet. 

Smil. 8 kommentarer

14.02.2014 kl.01:52

Nydelig skrevet!

14.02.2014 kl.02:04

Du er så flink med ord!

Lisa M

14.02.2014 kl.07:10

Du skriver virkelig bra, Vanessa!❤️

Tonje

14.02.2014 kl.08:35

Du skriver så utrolig bra ❤️

Skriv en ny kommentar

hits