FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

IT´S LIKE QUICKSAND, THE HARDER WE TRY TO ESCAPE, THE DEEPER WE SINK

Det er så skuffende. Så skuffende og alltid måtte være den som skuffer, skuffer bekjente, venner familie. 
Være den som ikke klarer å komme, delta, være til stede men ikke helt klarer å si hvorfor.
Være den som hver gang må finne på en ny unnskyldning fordi du ikke selv er klar over sannheten.

Det er sårt. Sårt og vanskelig å prøve å håndtere denne angsten som har meg i sin hule hånd. For det finnes faktisk en grense på hvor mange ganger du kan være syk, på hvor mange ganger du kan ha feber, på hvor mange ganger du ikke er helt i form. Det finnes en grense, men det finnes ikke en grense på hvor mange ganger du kan være psyk. Ingen dager er like, alle er ulike. Alle dager er ulike for alle. Enten du er norsk, svensk, amerikansk, barn, voksen, ungdom, mann, kvinne, jente gutt, svart, hvit, blå gul. Ja, vi har alle dager hvor ingenting går din vei.
Men det å være nede i denne mørke dalen, som jeg føler jeg befinner i meg i akkurat nå sliter meg ut. Både fysisk og psykisk, og hadde det ikke vært for at det venter en lang ferie om tre dager, så hadde jeg nok sett på denne måneden som uoverkommelig. Jeg har en tendens til å se på alt jeg skal, alt jeg skal rekke, delta på, alt jeg skal bruke krefter på og plutselig føles alt uoverkommelig. Jeg graver meg selv ned i stede for å ta en dag av gangen, og selv om jeg er 100% klar over hva jeg gjør er ting lettere sagt en gjort. Det å forandre noe over natten er nærmest umulig for alle.

Selvom denne dalen er veldig mørk, så har jeg selvfølgelig noen gode stunder også. Stunder hvor alt kommer litt på avstand og hvor enn bare kan nye akkurat her, akkurat nå. Stunder med gode venner eller ei god venninne.

Maren er ei sånn venninne. Ei venninne du kan ha en skikkelig bra dag med, eller en helt ræva dag med uten at det faktisk har noen betydning. Ingen maske trengs å holdes oppe og ingen følelser trengs og holdes kjult. Det er noe jeg mener betyr mye i et godt vennskap, og noe jeg setter veldig høyt. Veldig høyt!  5 kommentarer

jizo

07.12.2013 kl.22:05

du får sikkert mange gode dager etterhvert også:)

Tonje

07.12.2013 kl.22:38

Du setter så fine ord på alt!

Tanja

07.12.2013 kl.23:20

Kjenner meg SÅ igjen i det du skriver her - som om jeg skulle sagt det selv. Det er ganske så deprimerende å måtte avslå ting man blir spurt om å bli med på, men som man ikke klarer å være med på.. Lurer liksom på hva folk egentlig tenker. Selv tenker jeg av og til (ta for deg en tur på kino som et eksempel): "Hva er egentlig så farlig med å gå på kino? Alle andre gjør det, alle andre klarer å sitte der uten problemer, men hvorfor ikke jeg? Hvorfor sitter jeg der inne med hjertet i halsen og kaos i hodet, og knapt får med meg halvparten av hva som skjer på lerretet, fordi jeg må konsentrere meg om å ikke klikke fullstendig innvendig (haha). Det er for galt å si, og det burde ikke være slik, men jeg misunner dem som klarer småting som nettopp det. Som slipper å grue seg før noe så lite som en tur på kino, eller en bursdagsfest for den saksskyld. Men, så var det jo en tid før for over et år siden, der jeg også deltok på ALT som alle andre. Uten problemer. Er rart å se tilbake på hva man klarte, men som er helt utenkelig å være med på nå. Faen ta angst. En dag skal jeg så sykt bli ferdig med dette!! Mark my words! Hehe. Må finne kampviljen. Håper vi begge kommer oss ut av det i nærmeste fremtid.♡

Maren

08.12.2013 kl.13:48

Jeg vil alltid være her for deg uansett jenta mi. Om det er gode eller dårlige dager så er du for meg akkurat den samme jenta som er min bestevenn som jeg er så ubeskrivelig glad i <3 jeg setter så enormt stor pris på deg og vennskapet vi har. Jeg ville ikke ha byttet det ut mot alt i denne verden!

Det er deg og meg, og det skal det fortsette å være! Og denne angsten som har makten over deg skal du vinne over og jeg skal heie på deg og stå ved din side og være der hele veien fram til mål!

I love you golla <3du er en av de sterkeste personene jeg kjenner og dette vet jeg at du klarer!
Maren: åå, du sier de fineste ord og er den fineste venninnen! Så takknemlig for at jeg har deg vennen <3 Herligste, godeste og sterkeste venninnen! Love you to the moon and back, and to the moon again <3

Skriv en ny kommentar

hits