FOTO ANTREKK SPØRSMÅL&SVAR WEHEARTIT +FACEBOOK

SOMETHING NEW

Jeg vet at den siste personen jeg burde bruke penger på, på denne tiden av året, er meg selv. Med julegaver som skal kjøpes og ting som skal ordnes har jeg egentlig ikke råd til å gå rundt å unne med alt dette som jeg unner meg. Alikevel klarer jeg å komme hjem med noe til meg selv hver gang jeg drar på juleshopping. 

På onsdag klarte jeg å falle i en felle som jeg hadde lovt meg selv å falle i. Dere vet sikker hva jeg snakker om når jeg nevner alle disse engelsktalenede personene, som står på kjøpesenterene og skal overtale deg til å bare prøve den ene krølltangen, den ene håndkremen som skal gi deg magiske hender eller den ene shampooen som på magisk hvis skal få håret til å vokse fortere? 
Vel jeg falt i denne fellen på onsdag, som sagt. Litt sent ute til jobb og jeg blir stoppet av en som skal ha meg til å prøve en krølltang. Litt stresset svarer jeg "I´m late for work, so I don´t have the time right now". Ikke overraskende svarer han "But I only need two minutes!". To minutter ble til syv, og syv minutter senere sto jeg med en ny rettetang i enda en bærepose. Nå har jeg faktisk teste ut denne rettetangen og jeg kan med hånda på hjerte si at det er en av de bedre jeg har hatt. Faktisk bedre en de to ghd rettetangene som jeg har hatt, men som har død ut fortere enn jeg har klart å holde følge. 
Fikk også med dette serumet "som en liten gave", som de nok sikkert gir til alle uansett. 


Ellers har jeg gått til innkjøp av to nye kjoler og litt sommertøy. Ja, sommertøy! Om fire dager sitter jeg på flyet på vei ned til varmen, og da blir alt av fleecegensere, vinterjakker og vintersko lagt igjen hjemme. Det er ikke en vond tanke det! 

Håper dere får en fin dag, og at dere er litt flinkere med juleshoppingen en meg!... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits